Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.535
- Поени од реакции
- 4.445
конечно диего да погоди конечнооо ајмо јувентини

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aууу, ова беше страшен старт на Контини врз Дел Пиеро, намерно главата му ја прегази а судијата само жолт му даде. :nenene:
Чудно како никој од играчите на Јуве не го примети овој намерен старт, општа туча ке настанеше на теренот гарант.
Ти фалат играчи во цитираното од кај мене![]()
Go vodovte Nikolce (br.33) so Nova frizura. Ajde tamu bese izgleda malerot za losite rezultati, belki ke trgne rabotata.![]()
Go vodovte Nikolce (br.33) so Nova frizura. Ajde tamu bese izgleda malerot za losite rezultati, belki ke trgne rabotata.![]()
Ние заради ова купивме уште еден телевизорЕј хаха кој резултат леле.Зна4и да ми кажеше некој дека вака ке заврши нема да верувам.Немав шанса да гледам( ме пукнаа овие дома шекерезад да гледаат а не сакав да гледам на нет па си излегов со другари хаха).Не прашувам за играт каква била зашто 3-0 доволно говори.Дел пиеро покажува дека сеуште е и те како способен да му помогне на овој тим и заслужено си го носи дресот со број 10.Гледам Диего дал гол и многу се израдував и се надевам дека и тој а и сите ке продолжат вака( со добри резултати).:helou:
Со здравје да си го носиме Чиро до крај на сезона ...
и да Бетега го направи првиот потег - го потврди Ферара