Другар си размислил ли за ова..чиро дава оставка...а хидинк не планира да го преземе јуве..кој ке биде вашиот следен тренер? кој може да ве извади од оваа криза?Не ми се верува дека Конте си поднел оставка во Аталанта, поради замислете, слаби резултати. Дури и тренер на една Аталанта од која се очекуваат такви резултати е свесен кога да каже доста е, си одам. Изгледа во овој поглед сме подоле и од Аталанта. Жално, но вистинито. Плус, Аталанта му вадеше бод на Милан, за разлика од нас кутрите.
Во ред е сето тоа. Јас цело време зборев дека Чиро не треба да биде сменет по секоја цена и да се донесе тренер сличен по квалитет како него. Значи, реков нека биде сменет само ако на негово место биде поставен тренер од светска класа, а во спротивно ако не успеат да најдат таков, нека си ја доврши сезоната. Но, сега откога ги премина сите граници, редно беше од морални причини да ја понуди својата оставка макар и управата да му ја одбиеше. Така барем неговиот гз ќе беше чист и пред клубот и пред навивачите.Другар си размислил ли за ова..чиро дава оставка...а хидинк не планира да го преземе јуве..кој ке биде вашиот следен тренер? кој може да ве извади од оваа криза?
Има и таква опција. Ѕоф, Трапатони, Џентиле, Закерони, Вијали, anyone - потребна е промена. Чиро е моментално во жив песок. Колку повеке пробува да го извлече тимот од дупката без дно толку повеке само го затрупува без обзир за подоцнежните последици.Другар си размислил ли за ова..чиро дава оставка...а хидинк не планира да го преземе јуве..кој ке биде вашиот следен тренер? кој може да ве извади од оваа криза?
Конте поднесе оставка поради протест и тоа на 100-200 навивачи кои не биле задоволни од неговите резултати, додека Чиро не сака ниту да чуе за оставка и кога после натпреварот со Катанија и против Милан каде пред Олимпико во Торино имаше повеќе илијадници фанови кои протестираа и бараа од него одговорност за слабите резултати.Не ми се верува дека Конте си поднел оставка во Аталанта, поради замислете, слаби резултати. Дури и тренер на една Аталанта од која се очекуваат такви резултати е свесен кога да каже доста е, си одам. Изгледа во овој поглед сме подоле и од Аталанта. Жално, но вистинито. Плус, Аталанта му вадеше бод на Милан, за разлика од нас кутрите.
Јас мислам дека се имаат договорено, само се чека правиот момент (најверојатно после Куп натпреварот со Наполи).Агентот на Гуууууууус бил запрашан дали неговиот клиент ке седне на клупата на Јувентус. Овој одговорил дека во моментов не може да ги коментира овие гласини, но дека тоа ке го направи кон крајот на оваа недела.
Дешифрирано на македонски: "Сеуште преговараме"
Како шо тргнало и тој натпревар ќе го загубимеКонте поднесе оставка поради протест и тоа на 100-200 навивачи кои не биле задоволни од неговите резултати, додека Чиро не сака ниту да чуе за оставка и кога после натпреварот со Катанија и против Милан каде пред Олимпико во Торино имаше повеќе илијадници фанови кои протестираа и бараа од него одговорност за слабите резултати.
Јас мислам дека се имаат договорено, само се чека правиот момент (најверојатно после Куп натпреварот со Наполи).
И јас мислам така, после сите тие демантирања на гласините и изјави дека немало никаков контакт, денес добиваме дипломатски одговор во кој не постои демант за контактот, па дури и датум. Најверојатно ќе му биде оставена на Цики уште утакмицава со Наполи задутре бидејќи реално нема време да ја спреми нов тренер, па после превзема ГууууууС.Јас мислам дека се имаат договорено, само се чека правиот момент (најверојатно после Куп натпреварот со Наполи).
Па не е случајно тоа што руската федерација му дозволи да води и клуб како што беше со челзи значи има нештоДругар си размислил ли за ова..чиро дава оставка...а хидинк не планира да го преземе јуве..кој ке биде вашиот следен тренер? кој може да ве извади од оваа криза?
Треба прво да се утврди систем на игра па после да се прават планови кој играч е потребен, а кој не. Овие очигледно појма немаат каква игра сакаат да постигнат на терен па се случува да има различна тактика на секоја утакмица.Реално овој тим толку може Амаури е камен невиден...одбраната ни е сирење,средниот ред без идеја...и Св.Петар да дојде со овие играчи неможе погоре,мора да се донесе нешто покреатино значи 2-3 добри фудбалери и да се продаде она кршон Амаури :jaj:
Дешифрирано на македонски: "Ќе има нешто официјално тогаш"Агентот на Гуууууууус бил запрашан дали неговиот клиент ке седне на клупата на Јувентус. Овој одговорил дека во моментов не може да ги коментира овие гласини, но дека тоа ке го направи кон крајот на оваа недела.
Дешифрирано на македонски: "Сеуште преговараме"