Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
штета што барем Дел Пиеро не е ни 70% спремен за настап,со него би биле фаворити на секој натпревар... но што е тука е,очекувам залагање на останатите со 100% од силите,само така резултатот ќе дојде

јуве е далеку од шампионскиот карактер и форма...ако сакаше Хидинк ќе беше седнат на клупата уште на мечот со Парма,изгледа тоа нема ни воопшто да се случи,подобро би било да се потпишат играчи како Афелај зошто очајно ни треба едно солидно десно крило

Абе логи4но е што не дојде хидник за парма и за милан.Не ги знае игра4ите добро и да дојдеше никој не гарантира дека ке направеше нешто-тимот не го занеше.Вака сега 4иро си ке си ја заврши работата до полу сезона а хидник ке има време повеќе да ги гледа игра4ите на терен и да види кој како е шо е и кога ке дојде( послем милан де надевам) ке знае отрпилика нешо за тимот и ке си ја по4не вториот дел од сезоната по негоо.Барем по мене е ова логи4но па сеа НЕЗНАМ...

Така да јас мислам дека не зависи од утакмицата дали мењаме тренер или не туку само се 4ека 4ироо да си го доработи своето и после си доаѓа хидник.....

јас мислам дека нема да биде ништо од Хидинк,Чиро ќе ја доврши сезоната и тоа како досега-со “подшепнување“ од управата што да прави :toe:

Manninger(Perruzzi)

Grygera(Toricheli)--Cannavaro(Montero)--Chiellini(Iuliano)--Grosso(Pessoto)

Salihamidzic(Tacchinardi)---
Melo (Davids)---Marchisio(Deshamp)

Diego(Zidane)

Amauri(Pipo)--Del Piero(Del Piero)

На темата за дербито баш прочитав пост на некој од вас за мечот од 97-98 и составот беше онај од заградите.(за резултатот тогаш прашајте го Ариго Саки:pos2:) Малку го споредив с овај состав што сега го имаме и ме интересира шо мислите за споредбите на играчите.

Ако не се лажам то беше прва сезона на Давидс и Зидан(т.е. можи втора да била) .
Брацо ми е некако послаб за воздушни дуели за разлика од Такинарди Ама сепак е доста агилен во форма е редовно особено со Милан.
Амаури е бледа сенка на онај Пипо од таа сезона и уште појќе сакам да биди продаен.
Киело е далеку поарен од Јулијано, ама Канаваро денес не е за споредба со тој Монтеро од таа сезона. Песото за професор за Гросо а исто и на другата страна.
Некако не ми е мечов за експериментирање ама сепак се надевам на успешен настап со составов.

Дечки некој пред едно месец дена постираше едни клипови од јутуб со навивачки песни нешто, може ли пак да ги најдете?

На темата за дербито баш прочитав пост на некој од вас за мечот од 97-98 и составот беше онај од заградите.(за резултатот тогаш прашајте го Ариго Саки:pos2:) Малку го споредив с овај состав што сега го имаме и ме интересира шо мислите за споредбите на играчите.

Ако не се лажам то беше прва сезона на Давидс и Зидан(т.е. можи втора да била) .
Брацо ми е некако послаб за воздушни дуели за разлика од Такинарди Ама сепак е доста агилен во форма е редовно особено со Милан.
Амаури е бледа сенка на онај Пипо од таа сезона и уште појќе сакам да биди продаен.
Киело е далеку поарен од Јулијано, ама Канаваро денес не е за споредба со тој Монтеро од таа сезона. Песото за професор за Гросо а исто и на другата страна.
Некако не ми е мечов за експериментирање ама сепак се надевам на успешен настап со составов.

Многу појак среден ред имаше Јувентус таа година од овој сегашниов, и мислам дека тука е разликата али и нападот каде каде е појак.

Јас постирав, а пред таа утакмица имаше уште постара од сезона 95/96. Со Виали и компанија кога станаа европски шампиони, е тоа е празник за очи! Носталгија ме фаќа кога ги гледам стариве утакмици :)

Мислам дека вечер Јуве конечно ќе распука од сите можни оружја. Време е да се покаже кој е кој во Италија. Инаку екипата на Милан многу ја почитувам ама се нешто ми вели дека резултатот ќе биде 2-0 или 3-1 во наша корист, впрочем како и многуте претходни дерби мечеви кои сме ги одиграле.

Се загреавте ли за утакмицава?ќе има крвопролевање вечер ! :vozbud:
Поздрав до вас и нека победи најдобриот :) :smir:

Мислам дека вечер Јуве конечно ќе распука од сите можни оружја. Време е да се покаже кој е кој во Италија. Инаку екипата на Милан многу ја почитувам ама се нешто ми вели дека резултатот ќе биде 2-0 или 3-1 во наша корист, впрочем како и многуте претходни дерби мечеви кои сме ги одиграле.

реално очекувам победа со барем 2 гола разлика ако одиме по традиција

Поздрав до вас и нека победи најдобриот :) :smir:

Фала шо навиваш за нас :back:

Според моменталниот фонд на играчи на Јувентус, мислам дека најмногу одговара 4-4-2 (дијамант) формацијата.

Manninger

Grygera--Cannavaro--Chiellini--Grosso

Melo

Salihamidzic------Marchisio

Diego

Amauri--Del Piero

Да не го измеша Мело со Пирло ?

29kufyr.jpg

П.С после натпреварот :pipi:

И официјално, 4-4-1 формација:

Стартни 11:

• 13