Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Луге Јувe не е тим со кој треба да се задоволиме со 2-2 против Ал итехад или како и да се викаат?Не ме зезајте и да е пријателска треба да се одбрани честа.Мислам дека ова ја прели чашата за Ферара дека треба да си оди и сам да свати дека треба да си оди.А Бетега нека не ми слави утре нова година не во целосна смисла туку да мисли уште од утре кој да купиме до Јули зошто вака не ја бива.И нов тренер уште на 2ри јануари :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Уште ова ни треба!
Мислам дека тоа нема шанса да се случи. Трезеге во моментов е најдобриот напаѓач на Јувентус, и мислам дека нема теоретска шанса Трезеге да замине, поготово не во клуб од калибарот на Ал-Итхад.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Што ви е бе каков Трезеге он у Милан не отиде непа у Арабија шпекулации чисти

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Направив фејсбук група која ќе биде вклучена на сајтот, зачленување задолжително!:)линк

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Луге Јувe не е тим со кој треба да се задоволиме со 2-2 против Ал итехад или како и да се викаат?
Можеби не е толку загрижувачки резулатот (сепак ова е пријателски натпревар), но мислам дека загрижувачки е што одбраната прими 2 гола од тим од калибарот на Ал-Итихад. Одбраната денеска изигра многу слабо. Григера, Молинаро и Легро во моменталнава форма не заслужуваат да играат во Монца а камоли во Јувентус.

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Можеби не е толку загрижувачки резулатот (сепак ова е пријателски натпревар), но мислам дека загрижувачки е што одбраната прими 2 гола од тим од калибарот на Ал-Итихад. Одбраната денеска изигра многу слабо. Григера, Молинаро и Легро во моменталнава форма не заслужуваат да играат во Монца а камоли во Јувентус.
Каква одбрана со Grygera - Ariaudo - Br.33 - Molinaro
Траги-комедија

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Абе друже има групи за Јуве фанс во мкд или оваа ќе биде само за сајтот?
Епа ќе ја поврземе со сајтот кога ќе дојде време. Ова као демек официјална :)

ej пишете кои сте кога ќе се зачлените...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
2
pa so ako zavrsija 2-2 sepak se najdobri, a ciro treba da se menjava toa se gleda...pozz forza juveee STORIA DI UN GRADNE AMORE :vozbud:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Направив фејсбук група која ќе биде вклучена на сајтот, зачленување задолжително!:)линк
Ајм ин!!!:vozbud:

Као демек:haha: Абе ќе ја официјализираме понатаму :vozbud:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212

Мала пажња :)
Сликата е закон, свака част :wink:

И јас викам тоа ама никој нема мда да пише :pos2::pos2::pos2:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Баш ме интересира што увидел Бетега од вечерашниов меч, доколку утре се појави со некаква изјава од типот имаме план, и цврст проект со Чиро е тогаш стварно наебавме :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom