Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Тапа 2-2...
Ферара више го претера и нема изговор за ова нема врска што е пријателска утакмицава на Јуве му беше потребна победа за качување на моралот и малку позитивна атмосфера во тимот...
Па мислам дека тоа беше и целта на натпреваров.Ама сепак,ништо ...
:(
Значи дефинитивно Хидинк ќе дојде.Мислам дека беше ова последната шанса на Ферара,пред да биде нешто конечно направено ....

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
:haha::haha::haha::haha::haha:

на сила убавина не бидува:haha: Аман бе и овие за крај не успееја да ги победат ццц ебати екипата ебати:haha: Ај ај 2010 нова година нови натпревари нова форма нови победи:vozbud::juve:
дај боже и нов тренер...

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
:haha::haha::haha::haha::haha:

на сила убавина не бидува:haha: Аман бе и овие за крај не успееја да ги победат ццц ебати екипата ебати:haha: Ај ај 2010 нова година нови натпревари нова форма нови победи:vozbud::juve:
Биче биче ....

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Значи 2009 ја завршивме во “добар“ лузерски стил па да се надеваме 2010 ќе биде свртена нова страница со победнички менталитет а не како овој циркузантски :toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.323
Поени од реакции
5.998
Не иде, 2-2 крај :)
Пред натпреварот имаше најава дека Роберто Бетега е единствениот од Управата кој заминал заедно со Јувентус во Једа за натпреварот со Ал-Итихад за лично да утврди што е проблемот. Недопустливо е да се примат 2 гола од екипа на ниво на Ал-Итихад, и мислам дека овој натпревар беше доволен за Бетега да увиди што треба да се промени .

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Значи 2009 ја завршивме во “добар“ лузерски стил па да се надеваме 2010 ќе биде свртена нова страница со победнички менталитет а не како овој циркузантски :toe:
Абе ГАРАНТ ќе биде.Имам верба во Јуве.Имало и порано тешкотии,и сите сме ги пребродиле.Само стрпливост ...

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Реално кажано ... на утакмицава повеќе ни одговараше негативен резултат ( како овој ) , одколку победа. Вака уште повеќе ќе се разниша клупата на Ферара. А победа на пријателски натпревар е рамно на нула.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Абе ГАРАНТ ќе биде.Имам верба во Јуве.Имало и порано тешкотии,и сите сме ги пребродиле.Само стрпливост ...
ама и трпението си има грница...како што тргнале никогаш нема да се оправат:toe:

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
ама и трпението си има грница...како што тргнале никогаш нема да се оправат:toe:
Абе ќе биде.Мора само да се помалку повредуваме и повеќе да бидеме константни.Кадарот на играчи ни е нестабилен,тренерот изгубен,управата аматерска ...
:)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.159
Ајде, главите горе. Барем не ја завршивме годинава со пораз, оној од Катанија:pos2:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Al-Ittihad Jeddah 2 - 2 Juventus
11' [1 - 0] S. Kariri
16' [1 - 1] S. Giovinco
32' [1 - 2] C. Poulsen