Metro 2033

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
за оние кои уште не веруваат: http://www.game-debate.com/news/?news=281&game=Metro 2033&title=Metro 2033 - Detailed System Requirements

за да се игра во 3д:
* NVIDIA GeForce GTX 275 and above recommended
* A 120Hz (or above) monitor
* NVIDIA 3D Vision kit
* Microsoft Windows Vista or Windows 7

аха ке ја играм играта во 2033 година (како не ми текна ова порано, за џабе ли е таков насловот :pos2: )

а има шанси играва да служе како за бенчмарк (како што е беше Крајсис), т.е тие што имаат хардвер од над 1000евра да се фалат колку фпс вадат :helou:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ви ги избришав сите off-topic мислења од последните две страни. Од сега држете се до темата и дискутирајте за самата игра, не за тоа дали големината на игрите (во GB) е мерило за нивниот квалитет.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ви ги избришав сите off-topic мислења од последните две страни. Од сега држете се до темата и дискутирајте за самата игра, не за тоа дали големината на игрите (во GB) е мерило за нивниот квалитет.
Sorry bud, got carried away :smir:.

Ја спушти ли некој играта? Импресии?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.723
Поени од реакции
52.659
Излезе и за РС. Ајде сите на download.

Minimum System Requirements:
Processor: Intel Core 2 DUO
RAM: 1 GB
Video card: NVIDIA GeForce 8800 / GeForce GT220
HDD: 7 GB

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ајде ја режам импресии покасно.

Ја пробав ииграв 2-3 мисии ми изгледа интересна приказна, ама руска работа. :smee:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ај некој нек пишит ипресии од играва. Сакам да ја симнам. :)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Не контролирано бара :) Глупа игра не ми се свиѓа. .....

TheMartin

Нутриционист
Член од
26 јануари 2011
Мислења
17
Поени од реакции
2
Играва е мн јакач пред се нејзината приказна....нормално е да има некој да не ја сака дека секој има различен вкус нели?
ЈАс давам 10 за играва :star::star::star::star::star::star:

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Играва е конкуренција на крајсис за нови бенчмаркови :) Ја играв кај другар на 460-ка,ептен е одлична.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Играва е одлична, значи толку добра игра немам играно одамна. Одлична приказна, одличен гејмплеј, атмосферата е на највисоко ниво.... за графиката немора да споменувам, изгледа подобро од Крајзис Ворхед (освен на неколку места), па дури и ја оптимизирале (ја играм со конфигурацијата во потписот со све на максимум, DX10 1280x1024 резолуција и вади стабилни фрејмови освен кога има премногу particles/shading ефекти)

Единствена негатива би било тоа што одма се троши муниција и тешко се собира military grade муниција за купување на нови оружја и муниција, све друго е топ!!! :)

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Играва е одлична, значи толку добра игра немам играно одамна. Одлична приказна, одличен гејмплеј, атмосферата е на највисоко ниво.... за графиката немора да споменувам, изгледа подобро од Крајзис Ворхед (освен на неколку места), па дури и ја оптимизирале (ја играм со конфигурацијата во потписот со све на максимум, DX10 1280x1024 резолуција и вади стабилни фрејмови освен кога има премногу particles/shading ефекти)

Единствена негатива би било тоа што одма се троши муниција и тешко се собира military grade муниција за купување на нови оружја и муниција, све друго е топ!!! :)
Напомена да кажеш дека башка за разлика од крајсис подржува и DX11.
P.S-За муниција имаш читови бе брате :tv:

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Напомена да кажеш дека башка за разлика од крајсис подржува и DX11.
P.S-За муниција имаш читови бе брате :tv:
Знам за DX11, ама не сум искусил колкава разлика има од DX10 (не ми поддржува графичката)

Иначе никогаш не користам читови во игри, колку и да се тешки :)

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Ја изиграв играва одамна, 5 од 10 и давам, на делови МНОГУ досадна, на делови малце интересна, ја играв од досада

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Ја изиграв играва одамна, 5 од 10 и давам, на делови МНОГУ досадна, на делови малце интересна, ја играв од досада
Епа другар ова не ти е игра од типот на CoD - run & gun. Ако не ти се свиѓа оваа тогаш нема ни Far Cry 2 да ти се свиѓа на пример. Овие игри бараат да им се посвети малце повеќе внимание.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Епа другар ова не ти е игра од типот на CoD - run & gun. Ако не ти се свиѓа оваа тогаш нема ни Far Cry 2 да ти се свиѓа на пример. Овие игри бараат да им се посвети малце повеќе внимание.
Да, јасно ми е тоа, ама сега, кога ја симнав незнаев каква е, и у право си, не ми се свиѓа Far Cry 2 :)

Kajgana Shop

На врв Bottom