Metro 2033

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
за оние кои уште не веруваат: http://www.game-debate.com/news/?ne...tle=Metro 2033 - Detailed System Requirements

за да се игра во 3д:
* NVIDIA GeForce GTX 275 and above recommended
* A 120Hz (or above) monitor
* NVIDIA 3D Vision kit
* Microsoft Windows Vista or Windows 7

аха ке ја играм играта во 2033 година (како не ми текна ова порано, за џабе ли е таков насловот :pos2: )

а има шанси играва да служе како за бенчмарк (како што е беше Крајсис), т.е тие што имаат хардвер од над 1000евра да се фалат колку фпс вадат :helou:

Ви ги избришав сите off-topic мислења од последните две страни. Од сега држете се до темата и дискутирајте за самата игра, не за тоа дали големината на игрите (во GB) е мерило за нивниот квалитет.

Ви ги избришав сите off-topic мислења од последните две страни. Од сега држете се до темата и дискутирајте за самата игра, не за тоа дали големината на игрите (во GB) е мерило за нивниот квалитет.

Sorry bud, got carried away :smir:.

Ја спушти ли некој играта? Импресии?

Излезе и за РС. Ајде сите на download.

Minimum System Requirements:
Processor: Intel Core 2 DUO
RAM: 1 GB
Video card: NVIDIA GeForce 8800 / GeForce GT220
HDD: 7 GB

Ајде ја режам импресии покасно.

Ја пробав ииграв 2-3 мисии ми изгледа интересна приказна, ама руска работа. :smee:

Ај некој нек пишит ипресии од играва. Сакам да ја симнам. :)

Играва е мн јакач пред се нејзината приказна....нормално е да има некој да не ја сака дека секој има различен вкус нели?
ЈАс давам 10 за играва :star::star::star::star::star::star:

Играва е конкуренција на крајсис за нови бенчмаркови :) Ја играв кај другар на 460-ка,ептен е одлична.

Играва е одлична, значи толку добра игра немам играно одамна. Одлична приказна, одличен гејмплеј, атмосферата е на највисоко ниво.... за графиката немора да споменувам, изгледа подобро од Крајзис Ворхед (освен на неколку места), па дури и ја оптимизирале (ја играм со конфигурацијата во потписот со све на максимум, DX10 1280x1024 резолуција и вади стабилни фрејмови освен кога има премногу particles/shading ефекти)

Единствена негатива би било тоа што одма се троши муниција и тешко се собира military grade муниција за купување на нови оружја и муниција, све друго е топ!!! :)

Играва е одлична, значи толку добра игра немам играно одамна. Одлична приказна, одличен гејмплеј, атмосферата е на највисоко ниво.... за графиката немора да споменувам, изгледа подобро од Крајзис Ворхед (освен на неколку места), па дури и ја оптимизирале (ја играм со конфигурацијата во потписот со све на максимум, DX10 1280x1024 резолуција и вади стабилни фрејмови освен кога има премногу particles/shading ефекти)

Единствена негатива би било тоа што одма се троши муниција и тешко се собира military grade муниција за купување на нови оружја и муниција, све друго е топ!!! :)

Напомена да кажеш дека башка за разлика од крајсис подржува и DX11.
P.S-За муниција имаш читови бе брате :tv:

Напомена да кажеш дека башка за разлика од крајсис подржува и DX11.
P.S-За муниција имаш читови бе брате :tv:

Знам за DX11, ама не сум искусил колкава разлика има од DX10 (не ми поддржува графичката)

Иначе никогаш не користам читови во игри, колку и да се тешки :)

Ја изиграв играва одамна, 5 од 10 и давам, на делови МНОГУ досадна, на делови малце интересна, ја играв од досада

Ја изиграв играва одамна, 5 од 10 и давам, на делови МНОГУ досадна, на делови малце интересна, ја играв од досада

Епа другар ова не ти е игра од типот на CoD - run & gun. Ако не ти се свиѓа оваа тогаш нема ни Far Cry 2 да ти се свиѓа на пример. Овие игри бараат да им се посвети малце повеќе внимание.

Епа другар ова не ти е игра од типот на CoD - run & gun. Ако не ти се свиѓа оваа тогаш нема ни Far Cry 2 да ти се свиѓа на пример. Овие игри бараат да им се посвети малце повеќе внимание.

Да, јасно ми е тоа, ама сега, кога ја симнав незнаев каква е, и у право си, не ми се свиѓа Far Cry 2 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom