Владата чести-Еднодневна бесплатна посета на Париз

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неам книшка, наместено е, многу ми е мал....... Дајте бе ебаве тоа негативците, сте изгубиле верба во себе шестосумдес посто. Да ви се серам у народот, гледајте позитивно, макар и со подсмев на сево ова, ама доста со тие глупости негативни.
Едноставно е, или се пријавуваш и чекаш да си извлечен (а глеам дека се ОГРОМНИ шансите зашо сите се откажуваат у прва минута) и седиш дома, цепиш дрва продужуваш да си живееш како што си живеел и чекаш да ти се јави гвујо као на фет бој слим и да ти рече, Ти мwадичу утwе пакуваш тоwбите и шеташ до паwиз.
Убаво рече Лутрз, на сите тие гореспоменати од ваша страна им е ама апла преку кур од шетање Париз, Мариз, Токио, Њу Јорк...и башка ова е за ситна раја да се порадува малку (нешто налик еднооки, све се распаѓа и иде у курац али еднооки те смеат)....па пизда му матер пак ќе кажам, пола од тие шо пишале се од 19 до 25/6 години, пробајте бе нема шо да изгубите, ќе биде интересно кога ќе видиме бабички како идат накај Париз а тие што НЕМАЛЕ книшки ќе си седат со прстот у уста како и до сега

И шо ќе видиш за 1 ден? Аеродромот и Ајфеловата кула?

И шо ќе видиш за 1 ден? Аеродромот и Ајфеловата кула?

Па боље тоа него последна четрспетка, битпазар, дељадровце, драчево и џидимирци

Неам книшка, наместено е, многу ми е мал....... Дајте бе ебаве тоа негативците, сте изгубиле верба во себе шестосумдес посто. Да ви се серам у народот, гледајте позитивно, макар и со подсмев на сево ова, ама доста со тие глупости негативни.
Едноставно е, или се пријавуваш и чекаш да си извлечен (а глеам дека се ОГРОМНИ шансите зашо сите се откажуваат у прва минута) и седиш дома, цепиш дрва продужуваш да си живееш како што си живеел и чекаш да ти се јави гвујо као на фет бој слим и да ти рече, Ти мwадичу утwе пакуваш тоwбите и шеташ до паwиз.
Убаво рече Лутрз, на сите тие гореспоменати од ваша страна им е ама апла преку кур од шетање Париз, Мариз, Токио, Њу Јорк...и башка ова е за ситна раја да се порадува малку (нешто налик еднооки, све се распаѓа и иде у курац али еднооки те смеат)....па пизда му матер пак ќе кажам, пола од тие шо пишале се од 19 до 25/6 години, пробајте бе нема шо да изгубите, ќе биде интересно кога ќе видиме бабички како идат накај Париз а тие што НЕМАЛЕ книшки ќе си седат со прстот у уста како и до сега
Како да пробам и како да не се разочарам кога уште пред десетина дена колешка се радува што таа и нејзините другари од партискиот подмладок сигурно одат за Париз. Ги знам сите што ќе одат.

Како да пробам и како да не се разочарам кога уште пред десетина дена колешка се радува што таа и нејзините другари од партискиот подмладок сигурно одат за Париз. Ги знам сите што ќе одат.
Тие од партискиот подмладок мора да се најдобрите студенти, не мешај баби и жаби.

Тие од партискиот подмладок мора да се најдобрите студенти, не мешај баби и жаби.
Сериозен си? Какви најдобри студенти бе:) Да ги праќаат најдобрите студенти ич нема криво да ми биде.

Lurtz, викаш хотел. Ма каков хотел бе, киснеш на наш аеродром, леташ, киснеш малце на нивни да осетиш како е, после со ранчето на грб што го имаш ќе те прошетаат, ќе се изнамачат ко куче, јазикот до земја ќе ти се спушти, ако начекаш негде да каснеш нешто добро, вечер пак на аеродром и дома.

*ако планира некој нека се пријави, не ме слушајте мене, докажете ми го спротивното

Ај не бидете песимисти!Авионот ќе има од 140 - 160 места,правете математика :))

Ако ме извлечат, не е наместено. До тогаш, наместено е! :)

Шега на страна, прекрасна идејава...

Шега на страна, прекрасна идејава...
сарказам ?!

Нејсе а бе овие нека прекинат да си играат кој е најпопуларен и кој е најсакан итн

Пошто се знае зошто е ова ставено и ако више праќаат некој нека ги пратат најдобрите од ПМФ и онака се црнци у секоја смисла на зборот во интелектуалната сфера :)

Не знам каква ќе биди таа посета....1 ден...дури да слетаат во Париз ќе треба да се враќаат......Ајфеловата мора да е многу далеку од аеродромот....што ќе видат? Ако го гледаат аеродромот, тогаш тоа е друга работа...:pos2:

Владата краде пари од еднодневната бесплатна посета на Париз.

Vaka treba da se prekrsti temata.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom