Владата чести-Еднодневна бесплатна посета на Париз

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пу бе како немав 18 години.Пак ќе ми се кренеше адреналинов,ќе се потев и на крај ќе излезеше нервозата од мене.Со среќа,али не веруем дека некој ќе иде.

А имињата кои ќе бидат извлечени од писмата се ПРЕТХОДНО ПОЗНАТИ т.е праќаш писмо со име презиме, па те бараат на срч дали си држел стапот на знамето на партијата, дали имаш книшка(не здравствена-партиска) и на крај ако ги исполнуваш тие услови, тогаш добиваш бесплатен билет за Париз (да ја видиш коцката што ќе ја става Коце на плоштад).:crazy:
Абе м.м.е имаат "брилијантни идеи" за прошетки и бањи, а како не добија некоја идеја по повод безвизниот режим да отворат нови работни места? :tapp:

Ма аиде, попаметни сме ние, ќе отворат нови работни места, па ќе збориме дека сите паднале на партиски личности.
Ќе решат пари да даат на некое школо, ќе најдеме некој податок дека "детето на сестрата на министерот за земјоделие учи таму".

Не дека стварно не прават така, ама па и ние се научивме за се да наоѓаме некоја фрка, и кога има, а и кога нема.

Оскарот за најглупави проекти на целиот свет за перење на мозок го доби Влада на Р.М.
Ајде убаво да си поминете во Париз,кога ќе се вратите немојте да заборавате да гласате за оној кој ве изнесе на прошетка.
Исто убав помин и на пензионерите во бања со пари од Министерството за труд.
А здравје боже наредната година да отворат и Министерство за прошетки.

Оскарот за најглупави проекти на целиот свет за перење на мозок го доби Влада на Р.М.
Ајде убаво да си поминете во Париз,кога ќе се вратите немојте да заборавате да гласате за оној кој ве изнесе на прошетка.
Исто убав помин и на пензионерите во бања со пари од Министерството за труд.
А здравје боже наредната година да отворат и Министерство за прошетки.

А работни места се у план или јок?Да знам дали да учам или да шетам.

А тие на mail што ќе пратат, по каков систем ќе бидат извлекувани? :)

А тие на mail што ќе пратат, по каков систем ќе бидат извлекувани? :)

Ќе има таму лаптопи меѓу писмата, iPhone-и, HTC-а и слично, а на секој лап-топ/телефон ќе има отворен по еден мејл, па ако те извлечат...ок.

ама па и ние многу се научивме да сереме, не мислите така? :)
:nenene:
Се додека од народот зависи кој ќе биде на власт а кој не, имаме право да кажеме што и како мислиме, живееме во демократско општество зар не?:pipi: Или па и тоа го забранија со закон?:uvo:
онтопик:Околу прошеткава во Париз, ќе кажам кратко и јасно тенк ју енд фак ју.

А работни места се у план или јок?Да знам дали да учам или да шетам.

Создавање услови за подем на економија не им е во програмата „остваруваме“.Моментално се насочени на делот „исцицуваме“.Затоа шетајте слободно,гага е,не е будала некој да не аплицира.А на македонецот првиот збор наместо гугу му е гага,така да се е оправдано :smir:

едит:Ќе заборавев дека ова има и друга страна,се обидуваат да ја дигнат гледаноста на МРТ:pos:

Малку ми е еден ден :@ Минимум 3 сакам:brrrm:ГАГА и тоа. Е тек тогаш ќе поштувам некои личности во државава. <3

Малку ми е еден ден :@ Минимум 3 сакам:brrrm:ГАГА и тоа. Е тек тогаш ќе поштувам некои личности во државава. <3

Гласајте за нас на наедните избои.Ветуваме дека ќе добиете тидневна посета на Паиз.Кампања на владата на епублика Македонија,Оствауваме!

Ама со ИЗБРАНИТЕ за прошетката ќе шетаат и најдобрите студенти од државава! Баго мајката!!!

Ама со ИЗБРАНИТЕ за прошетката ќе шетаат и најдобрите студенти од државава! Баго мајката!!!

Образованието е СИЛА,образованието е МОЌ.Ете кога не си учел сеа други учат и си шетаат.:pos2::pos2::pos2:

Малку ми е еден ден :@ Минимум 3 сакам
И стварно е малку. Ќе му се смачи на човек од киснење по аеродроми, чекирање, брчење на авион, транспорт до хотел и назад...а за само еден ден...а ден дури и за Скопје или Белград е малку да се прошета и види, камоли за Париз. Не се гледа на поклон во уста ама барем да беа 4-5. Сепак мислам дека и ова ќе упали кај наша раја како одличен владин проект.
NEMAM PORTOKALOVA KNISHKA....... SE ZNAE KOJ KE ODAT VO PARIZ
Мислам дека нема врска бела, црна или кафена...за само еден ден никој од посочените (најверојатно) припадници на оваа или онаа странка не би валкал чевли (пошто тие се веќе изнашетани и повеќе од 1 ден пљус дневници).

Вон тема, ми наликува на вест чек дис аут (или верувале или не, влада дава 1 ден у Париз) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom