Коце Трајановски ќе ја враќа коцката на плоштад

Нека си ја проба среќата зошто да не, бар јас така мислам кој сака нека почитува кој не нека си чини чаре.:toe:

До кога ќе се толерира секој кој сака да си ја опроба среќата со пари на народот?? Од Париз можел да донесе идеа како да го собере ѓубрето, калот по улиците и т.н. зелени површини стварно да станат зелени,а не каљави!! Не се согласувам дека секој треба да се остави да си ја опробува среќата.

Коце у купатило дома да си угради коцка.

До кога ќе се толерира секој кој сака да си ја опроба среќата со пари на народот?? Од Париз можел да донесе идеа како да го собере ѓубрето, калот по улиците и т.н. зелени површини стварно да станат зелени,а не каљави!! Не се согласувам дека секој треба да се остави да си ја опробува среќата.

Реков да си чините чаре, мене ич не ми е гајле си кажав што мислам.Јас не можам да сменам ништо што и да речам.

Реков да си чините чаре, мене ич не ми е гајле си кажав што мислам.Јас не можам да сменам ништо што и да речам.

Точно, секој што сака може и треба да си каже што мисли но не е ништо лошо и ако се замисли над тоа што некој друг го кажал нели! Не треба секогаш да се бега од личната одговорност, зошто поедници можат да го сменат колективното мислење т.е колективната лудост. Ти конкретно не даде свое мислење туку едноставо се апстрахираше од него и остави другите да решат за тоа. Така ми звучеше твојот одговор. Извини ако не сум те разбрала...

:):):) НЕГО ПРАЌАЈТЕ ВО РИО ДЕ ЖАНЕРИО, АМАН...:):):)

Добро мир еве во Рио не го праќаме ама што ако пак кидне за Париз а сега успее да ја забележи и Ајфеловата кула и опа нова идеја а, што правиме тогаш? Ќе мора да увеземе машина за бришење на меморијата па како ќе се враќа од пат да го враќаме на старо, што мислиш за идејава??

Па дај нека прошета у Амстердам после Париз. Па откако ќе ја стави коцката пак можеби ќе ни биде дозволено и со џоинт да се шетаме на плоштад без притоа никој да не ни кења. А кафичите низ кеј ќе бидат све кофи шопс.
Коце е креативен момак. Идеите му се прекрасни како што е и неговата брада.
Абе нека отвори работни места...ме боли стап за плоштадот!

...Мене искрено не ми се свиѓа баш идејава:/ Алии и да стаи коцка не би ми пречело онака!! Само незнам колку ние сме финанскиски спремни за тоа!
Дај прво нека среди оноа на кеј и до пролет да ја отвори стазата да возиме ко луѓе, а за плоштадот...Мене и вака ми се допаѓа:baeh::helou:

Ова мене ми делува како филмовите за Голи оток... едена недела земаат камења од источната страна на островот и ги носат на западната. Па, наредната недела, од западната страна на островот истите камења се враќаат назад на источната, за наредната недела да има што да се работи.

Точно, секој што сака може и треба да си каже што мисли но не е ништо лошо и ако се замисли над тоа што некој друг го кажал нели! Не треба секогаш да се бега од личната одговорност, зошто поедници можат да го сменат колективното мислење т.е колективната лудост. Ти конкретно не даде свое мислење туку едноставо се апстрахираше од него и остави другите да решат за тоа. Така ми звучеше твојот одговор. Извини ако не сум те разбрала...

Ок, извини на сметња немав таква намера.:toe:

Леле селанец, шо не му текнало да прај ајфелова кула туку калдрма.

Па дај нека прошета у Амстердам после Париз. Па откако ќе ја стави коцката пак можеби ќе ни биде дозволено и со џоинт да се шетаме на плоштад без притоа никој да не ни кења. А кафичите низ кеј ќе бидат све кофи шопс.“

Јас сум за само кај да се потпишам :vozbud:

Може и од венеција некоја идеја да примени.... со гондоли у вардар да се возиме.. јако нели ?
ДА пер! Ова ти е многуу добра идеја! Може ова да му се предложи на градоначалникот:baeh::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom