Redneck Rebel
Payak
- Член од
- 25 октомври 2007
- Мислења
- 1.583
- Поени од реакции
- 89
Не му ја знаете вие политиката на Киро. За пасивен отпор не треба оружје... Се чека и да го предложат за Нобелова за мир.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bugarija prva ja prizna Makedonija,no bez da go priznae makedonskiot jazik i nacija...
Dodeka,Turcija e prvata zemja,koja sto vospostavi DIPLOMATSKI ODNOSI so Makedonija.
Toa e razlikata.
Да това е разликата и целите на Б'лгарија и Турција. Едната си има едни цели, другата - други.
Одговара ви сега. А до 1912г ич не ви одговараше. Станахте наи-добри другари со наи-големите ви душмани.
Одговара ви сега. А до 1912г ич не ви одговараше. Станахте наи-добри другари со наи-големите ви душмани.
Добро бе знаете ли што значи таа изјава од човек сеуште жив и со такво педигре..?
Престанете како недоветни со детски муабети и шпекулации на ниво на пијандури седнати пред локално гранапче...
Ако за изјавава не следи демант поткрепен со оригинален стенограм (да, сеуште апсолутно постојат такви документи), или во најмала рака официјална изјава (што подлежи на кривично гонење) од трето лице што присуствувало на состаноците Глигоров-Аџиќ, а не тупо смешкање и негирање од старово пред камери, е тогаш да си знаете сите дека е ова АПСОЛУТНА (и многу жална) ВИСТИНА..!
:jaj:
Па видеоно на Сестра Љубе во споредба со ова е цртан филм бре...
Предавство?
Не, не, не...
Предавство е еден многу милозвучен збор од нашиот јазик што не вреди да се валка со негова употреба за опис на дејанијава на старчево...
Ех тоа старче, колку ли не чинеше неговото "враќање" од Белград и поставување за прв претседател на "суверена и независна" Македонија..?
Ете и на Мијалков му се направи спомен... ако добро се сеќавам Кљусев го обвини старчево дека тој лично му рекол на Јордана да оди за Белград, ама умре Никола, а старчево си има ореол на "добриот деденце", па никој не се осудува ни од околу да го распраша за ова...
Ајде да не бидам и јас судија, па на нероден Петко капа да му кројам ќе речам вака: АКО ИМА И ТРУНКА ВИСТИНА ВО ОВА, е тогаш јас сум да му се пикне стакленото окце во едното увце, а да му се извади од другото, не за друго, туку да му проработи сеќавањето па да разбереме што други убаиње ни стокмил низ годиниве...
Фер предлог, нели..?
Србија едвај чекаше да не нападне, не какајте!
бидете среќни што не поминавме како Босна.
признавам сум цицал тој период, но овој период учам историја.Абе седи и Токио се спремаше за одбрана толку од што беа јаки.Во право си требаше и да им го за*ицаме по малку на одење од благодарност што не оставија да живееме.
Ејјјј деца, излгеда 91 или сте цицале или уште не ве направиле. Не тресете зелени.
Мислам дека е доволно основно школо да разберете дека доколку некој ти остава толкаво оружје не ти мисли лошо.
Абе ајде, штекерите ги откорнаа од касарните кога се повлекуваше војската, батали ова глумење
Абе ајде, штекерите ги откорнаа од касарните кога се повлекуваше војската, батали ова глумење
Ајде просветли ме.признавам сум цицал тој период, но овој период учам историја.
не си ни најмалку свесен колкава моќ (значи не сила) има Р.Србија.
А што ќе направеше Србија кога веќе беше вовлечена во 3 војни ќе почнеше и 4 -та?Добар дел од офицерскиот кадар беше несрпски и во тоа време и ним повеќе од јасно им стана на каде оди работата.да така држава како нашата во тоа време со дестабилизирана политика, со внатрешни проблеми поради голем процент на малцинство кое до ден денеска сеуште трпиме последици - ќе беше мн. побрзо уништена во тој период.
Види тие што биле во тој момент во ЈНА биле доста пуни со Југословенство, Јна беше поим, + секој војник кога е во војска чувствува нешто посебно. Така да самите војници од револт можеби го направиле тоа. Јас истото би го направил доколку служам војска во Тетово или Дебар утрето они прогласуваат независност, мислам дека корнење штекер е најмалку што би направил