Club Colosseum, сезона 2010/11

Статус
Затворена за нови мислења.
A

Alexander Nevsky

Гостин
Ех бе преваранти живи тоа е цела држава ујдурма, ај јас од поблизок град сум а тие од Битола,Струмица,Штип што беа дојдени? Остај тоа што нозете ме болеа од па ни Ерик ни бутур не видов барем чим биле толку брзи да спремаат банери за пред Колосеум дека Вандета дека ќе доаѓа можеле да објават на интернет страниве дека нема да иде поради "Технички" причини Ерик Придз. Голем минус за Колосеум не ми беше за гага влез си имав карта во предпродажба купено.И Туборгот од кога е 150 денари?Немам ништо против Колосеумци ама на таков клуб со такво реноме не е добро вакви потези да прават...

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Ех бе преваранти живи тоа е цела држава ујдурма, ај јас од поблизок град сум а тие од Битола,Струмица,Штип што беа дојдени? Остај тоа што нозете ме болеа од па ни Ерик ни бутур не видов барем чим биле толку брзи да спремаат банери за пред Колосеум дека Вандета дека ќе доаѓа можеле да објават на интернет страниве дека нема да иде поради "Технички" причини Ерик Придз. Голем минус за Колосеум не ми беше за гага влез си имав карта во предпродажба купено.И Туборгот од кога е 150 денари?Немам ништо против Колосеумци ама на таков клуб со такво реноме не е добро вакви потези да прават...
од стално е 150фче

A

Alexander Nevsky

Гостин
Аман де по 100 до сега сум го земал. Ај нема врска моја грешка ако е така:) Али за ова другово тапа...

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Срамота,се дигнав од Струмица да одам на журка со Ерик Придс,а тие ми го носат Вендета...не дека лошо си поминав,но да знаев дека ке е Вендета воопшто немаше ни да доагам..:tapp:

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
тоа се спонтано излегло
ерик им откажал во 11ч и случајно го виделе вендета во Cкопје и му рекле ајде дојди да пушташ :music5::music5::music5:

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Туборг од секогаш и во сите дискотеки во Скопје е 150, а Даб е 100ка. :)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.096
Поени од реакции
25.364
Ах, некогаш и ова ќе биде кај нас :))

E баксуз јеби га. Кога јас бев на Зрче на одмор 2008-ма у тој период позвучно име беше едино Феде Легранд што требаше таму да нстапува. Атргнав демек ради клаберски одмор. Не дека лошо си поминав.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Ни Бугариве не се лоши:
31.July Saturday
Richie Hawtin
Cacao Beach (Sunny Beach, BG)

06.August Friday
Fatboy Slim

07.August Saturday
Sandy Rivera
Bedroom Beach (Sunny Beach, BG)

13.August Friday
The Prodigy, DJ Andy C
Central Beach (Burgas, BG)

13.August Friday
Armin van Buuren

13.August Friday
Mark Knight & Martijn ten Velden
Bedroom Beach (Sunny Beach, BG)

14.August Saturday
Apollo 440, DJ Shadow

15.August Sunday
Gorillaz Sound System, Grandmaster Flash

20.August Friday
Victor Calderone

Гарант ќе има уште некое партал име. :)

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Бидна и Phat Phillie од саботните mash up nights. Следнава сабота - Оли Доболи во комбинација со Давор One! :)

* влезот е бесплатен од 00:00 до 01:00. Потоа, 200 ден.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146

Оваа сабота во летниот клуб Колосеум Hip hop & R`n`B LIVE PERFORMANCE
Dj Davor aka One & Fil Mano on drums

Старт: 00:00
*Слободен влез : 00 - 01, потоа 01h 200ден.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
И повторно кој друг ако не Метју на отварањето на вториот дел од летното Колосеум :je: фино журче за собирање на импресиите од претходните...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
Од 5ти сум официјално на годишен одмор, така да Земзела, се надевам ќе ме примиш у друштво. Љубопитен сум да видам што журови прави човекот што толку многу го викаат да дојде кај нас.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Од 5ти сум официјално на годишен одмор, така да Земзела, се надевам ќе ме примиш у друштво. Љубопитен сум да видам што журови прави човекот што толку многу го викаат да дојде кај нас.
абе мн се мрчи дека редовно доаѓа кај нас,ама добри журчиња прави.еве ти едно клипче од лани исто така на отварање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom