П
Паспарту
Гостин
Карши Саат КулаМетју и Скази стан делат у Чаир, тоа е факт. А додека Астралци еднаш у 2 години доаѓаат.
Карши Саат КулаМетју и Скази стан делат у Чаир, тоа е факт. А додека Астралци еднаш у 2 години доаѓаат.
Ама сака и Аца Лукас да им се убаци у стан...вика пола кирија ќе плаќа али ајварот од него за ситеКарши Саат Кула
Ова сериозно е??? Ако е точно ќе биде секс на кило!!!како бе не е сигурно,кога веке 8 диџеи се букирани и тоа 3 се минималисти. Конечно ке можам и ја да отидам на забава.
п.с. За трансери ви доага gareth emery
Жално е што е најсериозно,од прва рака информации. Ми се кења од вакви диџеиОва сериозно е??? Ако е точно ќе биде секс на кило!!!
Жално е што е најсериозно,од прва рака информации. Ми се кења од вакви диџеи
Oд денот на купувањеОд што зависи цената за нова година ?
Ти се ќења од Герет Емери? Да не сакаш ДЈ Крмак да ти пушта музика у Колосеум?Жално е што е најсериозно,од прва рака информации. Ми се кења од вакви диџеи
Чим досега не се собрале доволно парични средства, со носење на дџеи нема ни пола од тоа што се собрало досеа да се собере.А тоа за дневниците сами сте си криви....што работа имаш у колосеум ? бизнис не водиш... а има 123892 места у скопје кај што можеш да работиш како шанкер келнер вратар или слично... така да едноставно напуштете...Клуб Колосеум.....да точно од 30 се враќа стариот бренд, сакам да прокоментирам на други работи во врска со тоа.
Нема да се претставам кој сум, работам во Колосеум веќе 4 ипол години (сега сеуште сме под брендот Арена). Вечерва имавме приватна забава на Seavus, во петок Харис Џинович, сабота RNB и другото се знае 30 Метју, 31 Макао НГ.
Проблемот е што се утепуваме од работа, а дневниците не ни се исплатени веќе еден месец наназад. Одговорот на културното прашање "Шеф кога пари?" е постојано истиот "ајде нареден виќенд ќе бидеме јаки, издржете". Па до кога ќе бидеме хуманитарци.....? Целата работа е во тоа што се заглавени со фактури уште од реновирањето на диското, и тешко дека до 30 ке успеат да одглават 1/3 од долговите. Остатокот од долговите планираат да го враќаат во Новата Година. Па сега размислете до кога ќе опстане диското? Значи сакам да нагласам во името на нас -персоналот дека последниот одговор ни беше дека дневниците би требало да ни се исплатат по НГ доколку се собере прилично доволна количина на пари, сето ова е под знак ???? Но што е најболно пари за одредени 10тина колеги секогаш има. КОЛОСЕУМ ПРОПАЃА..жално но вистинито. Ваше мислење..
Се надевам дека цела оваа ситуација ќе се среди и добро ќе заврши, штета е за еден ваков клуб да пропадне, особено затоа што е единствен на нашиве простори кој овозможува добра журка.Клуб Колосеум.....да точно од 30 се враќа стариот бренд, сакам да прокоментирам на други работи во врска со тоа.
Нема да се претставам кој сум, работам во Колосеум веќе 4 ипол години (сега сеуште сме под брендот Арена). Вечерва имавме приватна забава на Seavus, во петок Харис Џинович, сабота RNB и другото се знае 30 Метју, 31 Макао НГ.
Проблемот е што се утепуваме од работа, а дневниците не ни се исплатени веќе еден месец наназад. Одговорот на културното прашање "Шеф кога пари?" е постојано истиот "ајде нареден виќенд ќе бидеме јаки, издржете". Па до кога ќе бидеме хуманитарци.....? Целата работа е во тоа што се заглавени со фактури уште од реновирањето на диското, и тешко дека до 30 ке успеат да одглават 1/3 од долговите. Остатокот од долговите планираат да го враќаат во Новата Година. Па сега размислете до кога ќе опстане диското? Значи сакам да нагласам во името на нас -персоналот дека последниот одговор ни беше дека дневниците би требало да ни се исплатат по НГ доколку се собере прилично доволна количина на пари, сето ова е под знак ???? Но што е најболно пари за одредени 10тина колеги секогаш има. КОЛОСЕУМ ПРОПАЃА..жално но вистинито. Ваше мислење..