Каде за Нова Година?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2009
Мислења
91
Поени од реакции
10
Какви муабети?
Демек морало да се иде така:)
Па така некако :toe:
Зашто после ќе треба на сите да им објаснуваш, после милион прашања и критики зашто за "најлудата ноќ" дома.
Вака ќе отидам во кафич, ќе си дадам добра сума на пари за некои си 5-7 часа поминати во кафичот и после мах. до 5 пијачки испиено. Ќе купам облека што кој знае потоа колку ќе ја облечам, зашто набрзина ќе ја одберам и кога ќе ме прашуваат како за н.г. - кратко и јасно ќе кажам СУПЕР, спасувајќи се од оговарање од другите и разни безмислени муабети измислени и проширени за мене, немајќи си некој друга попаметна работа.:uvo:

п.с. такви ми се околностите и самата околина :tapp:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
не ја гледам смислата да плукнам мин 2000 ден за нова година.....подобро неколку дена пред нова година ќе излезам како ЦАР или со екипа би отишол во Маврово,Кожув,Крушево со истите пари........
сепак мене ми се допаѓаат деновите пред нова година т.е. целата еуфорија,атмосфера и амбиент што преовладува пред последната ноќ во годината

C

Celsius

Гостин
домашна атмосфера во дружба со ТВ-то или куманово на плоштад лол
првово поверојатно ама да не ви е мисла топ ќе си поминам хахаа:vozbud:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Наааааајверојатно одам на плоштад да си ги слушам Прљаво КАзалиште и Мањифико!:bounce::bounce::bounce: Пред 12 ќе дремам во некој маалски кафич. NY eve шкртнато од листа!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Пак јас :kesa: ви реков дека е пишам за некој ден кога официјално ке знам и ете ме пак.. значи ја реши со девојката и со друштво се тупнуем у олимпија у радишани... 1550 ден мислам е скромна цена.. понудата горе доле знаете како иде неограничено пиење имаш јадење... атмосвера до кај 4 5 саат... али највеќе од се ми праи мерак музиката.. енерџи бенд.. Тоооо идемеее! :smir:

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Дома , на топло ... Традициа веке ми е . Шише коњак и легачење цела вечер ... Али се мислев да сменам од коњак на бурбон за годинава ...
А да и по традициа гледам ноќта Star Wars првата трилогиа ( 4 - 5 - 6 ) .

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Немам поим. Немам идеја. Никој ништо не зборува, не предлага. Ако предложам јас, не знам што ќе предложам. Не ми се ни оди некаде особено.
:uvo:

Можеби во 5 до 12, буквално, ќе се најдам некаде на соодветното место.
И онака во моментов се ми е колатерално, па ај нека биде за 31 барем весело.
Барем.
:pipi:

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Сеуште без план. Незнам ни каде ни со кого. Само чувствувам дека ќе биде добро каде и да е, со кого и да е.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Некако чудно но вистинито, годинава каде ќе славам Нова Година ми е испланирано три недели уназад:)
Не знам навистина како се случи, ама минатиот викенд се договоривме дека ќе славиме во Еклипс во Бисер:)
Фино местенце во кое се надевам дека уште пофино ќе си поминеме:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom