Фаталната Надица Богеска

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Па нормално страницава е за забенција, можеш место името на Надица да си го пишеш твоето
Има доле на крај "Направи своју причу" , a тој што ја праел приказнава и го згрешил презимето. Надица Богевска пишува :smir:
Епа не приметив дека има такво доле...ЗНАЕВ дека нешто не е како што треба :vozbud:

Category:Music - GeneralDescription:Nadica Bogevska-nova licnost na makedonskata estrada koja se trudi da go najde svojot pat vo muzickite vodi :))Privacy Type:Open: All content is public.

Јас би рекла да се удави во езерските води подобро ќе и биде...

Женска верзија на Тоше...

Прекрасни гласовни способности , од музички аспект...посебно вибрато и трилер...широк дијапазон....

NOT!!!

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Женска верзија на Тоше...

Прекрасни гласовни способности , од музички аспект...посебно вибрато и трилер...широк дијапазон....

NOT!!!

:pos2::pos2::pos2::pos2:
срамота е уопште што го спомна тоше у постов.

ХАХАХАХ Џинеј кој ремет и удара во фан клубот...а фаталната не сваќа :tapp:

ај што е ружна.....ај што незнае да пее.... па и гл*па е бе :tapp:

паааааа дооооооооооооооообро се дешава и ова бе некад...само шо кај нас мноооогу се зачестија ваквиве:toe: болест, тоа ти е...ај ќе и пројде-се надевам:nesvest:
P.S. А за фатална, фатална е, ств неам зборови...фуче типкава нема лабаво.:olee::icon_lol:

Од вакви како неа не ни ја бива државата

Вака некако би требало да се самопромовира - „Можеби сум ружна и не знам да пеам,ама затоа сум ретко глупа“

:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom