Фаталната Надица Богеска

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Оставете го девојчето на раат.Барем се обидела нешто да направи во животот,да остави позади себе. А вие?? Ископлексирани деца кои по цел ден дремат на интернет и фаќаат сеири а не се гледаат првин себе си!

Се обидела и не и успеало и сеа ќе ја реметиме, за другите шо ќе се обидуваат да не прават фатални грешки.
И мајка ми и стана фан :wink:

Оставете го девојчето на раат.Барем се обидела нешто да направи во животот,да остави позади себе. А вие?? Ископлексирани деца кои по цел ден дремат на интернет и фаќаат сеири а не се гледаат првин себе си!

Да си ми жив и здрав..
Ааааааа ви го плесна од убајни..како не ви е срам,цел ден пред интернет,само фаќате сеири..барем се труди девојчето бе.Па што?
И се може..
Браво бе Бранко,ќе ти дадатм зелемко за ова сеа..:pos2:

Ние седиме на интернет зашто знаеме дека никогаш нема да ја стигнеме вредноста која ја има Наде и затоа сеа ја хејтаме по форуми зашто тоа ни е најблиску до остварување на нашите животни желби да бидеме охридски пејачки во спот качени на глисер.

Да си ми жив и здрав..
Ааааааа ви го плесна од убајни..како не ви е срам,цел ден пред интернет,само фаќате сеири..барем се труди девојчето бе.Па што?
И се може..
Браво бе Бранко,ќе ти дадатм зелемко за ова сеа..:pos2:

Ќе ти дадам и јас...

Ние седиме на интернет зашто знаеме дека никогаш нема да ја стигнеме вредноста која ја има Наде и затоа сеа ја хејтаме по форуми зашто тоа ни е најблиску до остварување на нашите животни желби да бидеме охридски пејачки во спот качени на глисер.

А не е така? Што кур ти има згрешено девојчето,па од уста да не ја вадиш? Кога ќе те видам тебе на интернет,па макар и на магаре качен?

:pos2::pos2::pos2:
Браво

Ќе ти дадам и јас...

А не е така? Што кур ти има згрешено девојчето,па од уста да не ја вадиш? Кога ќе те видам тебе на интернет,па макар и на магаре качен?

А од каде мера за успешност е тоа да се има спот на локална телевизија?

А од каде мера за успешност е тоа да се има спот на локална телевизија?

Ја не реков дека е успешна,само пробала да биде,ама не е.Ама тоа не значи дека сега треба душата да ја извадиме и 20 и кусур страници со нејзе мајтап да тераме,кога и ние не сме ништо подобри.

Ја не реков дека е успешна,само пробала да биде,ама не е.Ама тоа не значи дека сега треба душата да ја извадиме и 20 и кусур страници со нејзе мајтап да тераме,кога и ние не сме ништо подобри.

Ти ја немаш видено темата за ремет на фејсбук,пријатели и мајспејс профили, таму ќе го видиш дното шо го допира човековата простота.

Збори за себе...

Ти ја немаш видено темата за ремет на фејсбук,пријатели и мајспејс профили, таму ќе го видиш дното шо го допира човековата простота.

Истите луѓе се тука и таму,така да јасно ми е.Само знам дека никој не заслужува такво понижување,без разлика што и да направил.

Бранко,сега искрено без сарказам.
Што кој машки полов орган излегла да се бламира по интернетов бе?
Качена на глисер,брод што ли е тоа,има некоја песница која ти ги силува ушите,ружна е ко коњски курац,што сакаш повеќе?
Кога гледаш дека сите реметат една личност,придружи им се..
Не изигравај борец за човекови права..бла бла..

А те боли.. А како ќе се осеќаш некој по цел ден да те навредува?
Очигледно не си ја слушнал песната, како ќе се осеќаш некој да ти нанесува таква болка на слухот?
и сите имаат право на свое мислење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom