Steve Ray
Texas Huriccane
- Член од
- 24 ноември 2007
- Мислења
- 1.131
- Поени од реакции
- 182
Е баш си вицкаста :baeh:Е вака тепате )
Македонче,македонче....
Е баш си вицкаста :baeh:Е вака тепате )
Македонче,македонче....
Да те прашам, мислиш барот ќе биде како аквариум? Сите да гледаат све што се случува внатре? Ако некој види што се случува тоа ќе биде бидејќи дошле до влезот, се залепиле на прозорците, или пак влегле внатре. Во сите случаи малку повеќе од обична љубопитност, што мене лично би ме зачудило дали тие особи се всушност стрејт, или заинтересирани?Викам дека е невкусно било кого да го видиш како се лигави на јавно место, без разлика дали е хетеро, хомо... Пример денес се лигавеа во ЧИТАЛНА на факс!!! Тоа ги поминува сите граници на културно однесувње....
Ај јас да кажам за тебе, чим ти не знаеш?ќе го гаѓам со воздушна секој шо влегува внатре...абе тешко на пресоналот ќе биди,незнам шо да речам
Затоа ја, влези во еден од тие кафичи, машки буљаат у мене. Влези во другиот, пак буљаат у мене. Едно десет пати се проверив да не имам нешто на облеката или на лицево што некој толку ме зјапа, ама се беше во ред.Абе да не си играме лудило. Пола од тие на кеј се геј-барови. А освен тоа има некои класирани како геј-френдли кои се јавна тајна. Оттаму, геј-баровите се вистина, а да се отвори бар со етикета геј-бар, сигурно ќе споулаат многу, како барот што ќе го отвараа во тафталиџе!
Мислам дека типот не е хомосексуалец, но ако веќе прашуваш што, еве, некој хомосексуалец мисли за него, да, се сгласувам со тебе, дека човекот е епитом на тоа што е срам. Штета што почна ептен по екс-ју просториве да се промовира, оти мислам ја рекламира на најлош можен начин државава, остај што ги одржувава во живот најглупавите стереотипи за хомосексуалците со своето однесување (а веројатно не е ни геј самиот).тоа е изрод тој е срам и за хомосексуалците јас мислам
Не, не, не... Очигледно не се разбираме воопшто. Никаде не спомнав дека ќе се собира публика до прозор или инсфрустирани хомофобици ќе млатат гејчиња пред врата... Ние сите сме силни на збор и додека пишуваме на форум. Не знам кој ќе излезе во тој кафич па да измлати некого и да си го задоволи егото и да ја оствари животната цел... Кога би се отворил геј бар, единствено што ќе се случи е еден месец убаво плукање на сите медиуми. После тоа, како да не постои, најнормална работа. И кога би се отворил, нема да бидам од тие што плукаат, но сепак мислам дека тоа е ГЕТОИЗАЦИЈА на геј популацијата. На таков начин хомосексуалците никогаш нема да бидат прифатени како нормлни од општеството бидејќи ќе се кријат во посебен бар!Да те прашам, мислиш барот ќе биде како аквариум? Сите да гледаат све што се случува внатре? Ако некој види што се случува тоа ќе биде бидејќи дошле до влезот, се залепиле на прозорците, или пак влегле внатре. Во сите случаи малку повеќе од обична љубопитност, што мене лично би ме зачудило дали тие особи се всушност стрејт, или заинтересирани?
Јас не зборам за секс на јавно место, нити нешто слично на тоа, ама гледам доста го ставаат на исто ниво обичното искажување љубов позади 4 ѕида, со буквално - нешто како дупење на автобуска, пред луѓе.
Значи претерувате ненормално.
Па нормално дека ќе ми пречи. Секој во одреден дел од животот се однесувал бисексуално, а никој не сака да биде потсетуван на тој срамен период. Едноставно, тоа е задирање во машкото его, а егото е света работа.56.75% гласале дека им пречело.Зошто ви пречи? знаете што е тоа што ви пречи? :nenene:
нема никој да седи мирен..Ќе си седиш мирен, ако не сакаш пред толпата полицајци да те средат и приведат, да те средат толпа лути педери на "нивен, доста својствен начин". Да завршиш ем позади решетки, ем со црвен задник као павијанине.
Затоа ја, влези во еден од тие кафичи, машки буљаат у мене. Влези во другиот, пак буљаат у мене. Едно десет пати се проверив да не имам нешто на облеката или на лицево што некој толку ме зјапа, ама се беше во ред.
Сега знам зошто ...
Мислам дека типот не е хомосексуалец, но ако веќе прашуваш што, еве, некој хомосексуалец мисли за него, да, се сгласувам со тебе, дека човекот е епитом на тоа што е срам. Штета што почна ептен по екс-ју просториве да се промовира, оти мислам ја рекламира на најлош можен начин државава, остај што ги одржувава во живот најглупавите стереотипи за хомосексуалците со своето однесување (а веројатно не е ни геј самиот).
Проблемот е што на некои луѓе Егото им ги надминува и границите на државава.Па нормално дека ќе ми пречи. Секој во одреден дел од животот се однесувал бисексуално, а никој не сака да биде потсетуван на тој срамен период. Едноставно, тоа е задирање во машкото его, а егото е света работа.
Ако не седиш мирен, значи г'зот те чеша. Сега или е недостаток на хигиена, или едноставно за нешто друго те јаде од внатре. Што да ти кажам, бујрум испред геј бар излези, мислиш дека со тоа што го кажуваш овде кога ќе излезеш пред геј барот нема некој од страна да ти се смее?нема никој да седи мирен..
велиш на нивен својствен начин..педерското лудило.Абе исти мозок имаат сите,иста агедна
Него да си соберите умот за да не берите забите
оти ми кршиш вака расположение,педерското племе ваше...Проблемот е што на некои луѓе Егото им ги надминува и границите на државава.
Ако не седиш мирен, значи г'зот те чеша. Сега или е недостаток на хигиена, или едноставно за нешто друго те јаде од внатре. Што да ти кажам, бујрум испред геј бар излези, мислиш дека со тоа што го кажуваш овде кога ќе излезеш пред геј барот нема некој од страна да ти се смее?
Особено бидејќи си решил да трошиш од своето време, да се занимаваш со луѓе со кои немаш ништо заедничко, чисто ради тоа што имаш серија комплекси во главата кои не можеш на друг начин да си излечиш. Место тоа време да го потрошиш со некоја девојка, или што знам, клубов 69 не ти е на одмин, за добар провод.
Не, ти сакаш со педери да се занимаваш . Алал да ти е.
Што се однесува за берење заби, последниот пат кога некој проба да изиграва балканско мачо, заврши во воена со шиење на 20 конци, сето тоа јас требаше да ги платам, од мој џеп (без скршен денар да се искачало во град, ова власта ве исцица финансиски изгледа, а?)
Како што реков, изволте. Само немам намера пак да давам пари за нечија глава да се крпи. Ако сте доволно глупи (не арогантно "самоуверени" господа), само напред.
Епа жалам, немам намера јас во Битола да идам за твое мазохистичко задоволство, да бидеш физички третиран од некој педер. Мислев во Скопје си, па затоа и реков бујрум, на следниов што ќе се отвора (бар чув дека е во план). Само мислам Грујо дома ќе го стопира, оти не е дел од Скопје 2014 .оти ми кршиш вака расположение,педерското племе ваше...
отворете прво клуб во битола и јавно да си ставте со етикета на чело,не така задно и подмукло да се криете
а за хирушката интервенција?!или ке пуштиш уште еден во воена или ќе те те пуштат.
Имаш право. Не знаат ни кои се местава со gay-friendly полиса, каде што најголемиот дел од хомосексуалците искача.Џабе има лупање у гради на темава...ни сами не знаат што им смета ако им отворат ваков бар во близина.
Се кладам дека нема ни да приметат.