Геј бар близу вашето место на живеење

Како би реагирале доколу се отвори геј бар во близина на вашиот дом?

• Би ми пречело

Гласови: 249 56,5%
  • Сеедно

Гласови: 113 25,6%
  • Немам ништо против

Гласови: 79 17,9%

• Вкупно гласачи
    441
Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
NeptuneGate да те прашам,гледам скапуваш на темава ги браниш педерите,па добивам мислење за тебе дека си педер (геј)

-зошто си геј,не си доволно добар за женските,курето ти е мало или сакаш газето да те боли коа ке те плеска некој од позади ???
:toe:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не се вели педер, тоа е карактерна особина, сега е политички коректно Хомислав!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А јас мислам дека претерувате и дека треба да бидете избришани.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сто пати кажа дека е геј,тоа не значи дека треба да го навредувате,он не го прави истото:smir:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Хомиславе, јебига, вие сте девијација, отпадок од општеството, исцедоци од мајка природа, како и џанаците, црнците, јудите, цигојнерите.
За девијација, не ми зборувај, имаш книги, читни нешто, информирај се. Социологијата и психологијата си ги имаат своите ставови, ги имам образложено по други теми, мајка ми е социолог ебате! Земи информирај се, барем да имаш увид што зборуваш, а не од воздух да вадиш аргументи, расисту.

Никола, се додека шират зарази, парадираат, бараат шотијазнам права, не може, работата ослободува, сакаат ослободени да бидат од стегите, нека одат на пошумување на Мариово и негово адаптирање за живот.
Важи, ќе те земам со мене кога ќе пошумувам, и ти да бидеш продуктивен член на општеството.

оти вака, како е затерано од либера-демократите, читај хомиславите, на крај и децоепците ќе бараат барпви, бракови, итн.
За децоепците постојат закони, каде се знае дека деца кои не се полнолетни не смеат да имаат сексуален однос со постари луѓе, а камо ли да бидат присилени, како што обично е случајот.

Е јок, не може. Ни барови, ни бутур...на работа!
Стрејтомире, барови постојат, си бил некогаш во Македонија?

После напорна, продуктивна, физичка работа, никому нема да му притекне да земе игла в рака, флаша, да смрди или да му притекне за си припика кур у гз!
Мене секогаш ми текнува, и после тешка работа :D, не е навика од која се откажуваш, неинформиран.

NeptuneGate да те прашам,гледам скапуваш на темава ги браниш педерите,па добивам мислење за тебе дека си педер (геј)

-зошто си геј,не си доволно добар за женските,курето ти е мало или сакаш газето да те боли коа ке те плеска некој од позади ???
:toe:
Имам изјавено неколку пати веќе, а и мислам дека по постовите е малку очигледно, но не знаеш затоа што не сум отворено таков на други теми.

Во секој случај, твоите прашања се премногу лични, и не можам да то одговорам на јавен форум, не е ни долично.

Можам да ти кажам само дека сум таков од кога знам за себе.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Леандра
Зошто, не сме на темата?
Па како може да се дискутира, освен вака, за геј барови, за Хомиславење....??

Либерализмот, кој извитоперен од Хомиславите, ги урнисува семејните вредности, нормалните вредности, природните поредоци, е тој кој дозволи девијантности и девијантни теми, како оваа.

Хомиславски бар?? Реков, единствено ако е во делот каде Хомиславите, како потенцијални сидаши и актуелни ширачи на неприродности, заедно со останатите полулуѓе, може да отворат, бар за нив, зад жица, зад ограда, околу која стојат чувари, внатре, за забава по напорниот продуктивен и работен ден, пред конечното ослободување.
Бидејќи, нели, работата ослободува.
Хомислав барот, никако вон оградени структури со чувари.

П.С. Нептун, ало, ни во некои интересно конципирани работни логори, навремето отворени, немало пројавување интерес за субхуманизирање во барови поради макотрпната но продуктивна работа.

Верувај, нема да ти текне да си запикаш кур у гз, а ако сепак ти текне, јебига, нема лек за тебе освен конечна солуција за ослободување.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Леандра
Зошто, не сме на темата?
Па како може да се дискутира, освен вака, за геј барови, за Хомиславење....??

Либерализмот, кој извитоперен од Хомиславите, ги урнисува семејните вредности, нормалните вредности, природните поредоци, е тој кој дозволи девијантности и девијантни теми, како оваа.
Либерализмот го измислија хетеросексуалците. Имаш и високи стапки на развод, од хетеро парови, камо да те видам да ја труеш кајгана со тоа? Не сум ти јас крив што мнозинството стрејтери си формирале нови вредности каде бракот и децата не им се цел во животот.

Хомиславски бар?? Реков, единствено ако е во делот каде Хомиславите, како потенцијални сидаши и актуелни ширачи на неприродности
Треба да повторам? Најголемиот и најчестиот преносител на ХИV вирусот се хетеросексуалното население. Впрочем, тој црнецот што умре беше стрејтер нели? Имаше секс со неколку наши девојки така?

заедно со останатите полулуѓе
Можам лично и персонално да ти покажам каков получовек сум, само пази да не се презаситиш од искуството.

Олабави со навредите, не ти доликува ни на годините, ни на статусот на модератор.

ако сепак ти текне, јебига, нема лек за тебе освен конечна солуција за ослободување.
Неможеш да излекуваш некој кој не е болен :smir:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Абе не е то работата, туку финтата е шо сте хронично болни, како на пример шизофреничарите.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Можам лично и персонално да ти покажам каков получовек сум, само пази да не се презаситиш од искуството.

Олабави со навредите, не ти доликува ни на годините, ни на статусот на модератор.

Неможеш да излекуваш некој кој не е болен :smir:
Субхуманизмот на хомиславите, ако си хомислав не смее да ти пречи. Тоа е генетска мутација, грешка во процесот, јебига.

Абе не е то работата, туку финтата е шо сте хронично болни, како на пример шизофреничарите.

Ќе се најде лек. Абортус или на генетско, ќелијно ниво некој медикамент мили чаре!

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Неинформираноста е кучка нели?

Да, болни во умот, што коегзистираме со ѓубра како вас. Човек не е ни асална дискусија да развие со вас, интелигентноста (ако е воопшто присутна) од дискусијата ја снемува моментот кога некој од вас ќе рече А.

Субхуманизмот на хомиславите, ако си хомислав не смее да ти пречи. Тоа е генетска мутација, грешка во процесот, јебига.
Да земам да ја вреѓам твојата интелигенција? Толку ти сече, ни си ти крив, грешка на природата кога те создавала, нели?

Ќе се најде лек. Абортус или на генетско, ќелијно ниво некој медикамент мили чаре!
Yeah right ....

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Хомислав, а бе, Хомислав, не забележа дека не те сакаме тука?
Ни тука, а ни никаде!

Оди си во бар, може поарно ќе ти биде.

Чак и со другион Хомислав, Аутбој се искаравте.

Ебате Хомиславите.
Ни Кочо не ти е рамен, хахаха!

Г

Господ

Гостин
Leandra е во право ипак бегате од тема.
А извини Нептун ако геј баровите постојат а не се разликуваат од обичните тогаш
како гејовите знаат каде да влезат и ако се исти како обичните барови зошто тогаш ги викаат геј барови?
Башка стрејтер како мене би смеел да влезе таму или ми прават некоја психоанализа да видат дали сум или не?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Нептун не може да одговори, Нептун е на прослава на Нова Година. Нептун ќе одговори околу 17 часот попладне на 1.1.2010 година.

Дотогаш е во ЛГБТ бар!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom