Се согласувам со тебе:ija::ija:Од жени-шофери!![]()
И кога ќе налетаат на образована девојка со која можат да прават муабет, одма ја почнуваат тема за сексот, демек нешто мора да фали. Мажите биле многу плашливи. Јас порано мислев дека на жените им треба заштита, дека сме биле плашливи бла, бла, бла, ама денешниве мажи... Господ да те чува и да те брани станале. Чудно имаат комплекс и го покажуваат. Штом наидат на девојка со силен оформен карактер неправат муабет туку одма бегаат. Мажи, во што сте се претвориле!Од самоуверени, доминантни и независни жени. Некако загрозено се осеќаат покрај таква некоја.
А демек такви жени се насекаде околу нас па маживе не чинелеИ кога ќе налетаат на образована девојка со која можат да прават муабет, одма ја почнуваат тема за сексот, демек нешто мора да фали. Мажите биле многу плашливи. Јас порано мислев дека на жените им треба заштита, дека сме биле плашливи бла, бла, бла, ама денешниве мажи... Господ да те чува и да те брани станале. Чудно имаат комплекс и го покажуваат. Штом наидат на девојка со силен оформен карактер неправат муабет туку одма бегаат. Мажи, во што сте се претвориле!
Многу ме нервираат коментари од типот јас го чекав принцот ама дојде само коњот. Еееее сега вака ... Како што секоја принцеза го чека својот принц, така и принцот си ја чека принцезата. Значи за секој принц има принцеза, а за секој коњ си има кобила! И мене ме нервираат невкусни работи и фолирање. Навистина идат луди генерации, ама проблемот е што и постарите генерации се изгубија со младиве. Како да не знаат што сакаат, или уште полошо како да се плашат да сакаат!А демек такви жени се насекаде околу нас па маживе не чинеле. Да не спомнам дека некои девојки имаат понашање на принцеза и очекуваат дека целиот свет треба да се врти околу нив а забораваат дека не секое машко може да има трпение и ресурси на принц од бајка
.
Моментално има тенденција на губење на машките и женските карактеристики така да состојбата е средно-жалосна кај двата пола.
Точно, сведоштво на еден преживеанОд жени-шофери!![]()
Не е проблемот ако се најдат принц и принцеза туку кога од глупост или фолирање ќе се спојат принц и кобила или коњ и принцеза, тогаш станува ломМногу ме нервираат коментари од типот јас го чекав принцот ама дојде само коњот. Еееее сега вака ... Како што секоја принцеза го чека својот принц, така и принцот си ја чека принцезата. Значи за секој принц има принцеза, а за секој коњ си има кобила! И мене ме нервираат невкусни работи и фолирање. Навистина идат луди генерации, ама проблемот е што и постарите генерации се изгубија со младиве. Како да не знаат што сакаат, или уште полошо како да се плашат да сакаат!
Ја па се си мислев кога ќе налетаме на девојка забавата, смеењето, перверзии, лапање, ебењето треба да доминираат, догматично од моја страна шо си мислам ако ми треба обрзование едноставно ќе си отворам книга не знаев дека денес девојката може да ја користам за едукација, нели?И кога ќе налетаат на образована девојка со која можат да прават муабет, одма ја почнуваат тема за сексот, демек нешто мора да фали. Мажите биле многу плашливи. Јас порано мислев дека на жените им треба заштита, дека сме биле плашливи бла, бла, бла, ама денешниве мажи... Господ да те чува и да те брани станале. Чудно имаат комплекс и го покажуваат. Штом наидат на девојка со силен оформен карактер неправат муабет туку одма бегаат. Мажи, во што сте се претвориле!
jas povekje bi rekol problem e koga ke naletaat na iskompleksirana devojka koja sama za sebe si misli deka e kojznae kolku obrazovana,intelegentna ,iskusna i se po red(ama samo taka si misli ona) i normalno ke begaat od takva...inaku silen oformen karakter treba da podrazbira i sposobnost za komunikacija(koja najcesto e izostavena kaj povekjeto devojki(i mashki))И кога ќе налетаат на образована девојка со која можат да прават муабет, одма ја почнуваат тема за сексот, демек нешто мора да фали. Мажите биле многу плашливи. Јас порано мислев дека на жените им треба заштита, дека сме биле плашливи бла, бла, бла, ама денешниве мажи... Господ да те чува и да те брани станале. Чудно имаат комплекс и го покажуваат. Штом наидат на девојка со силен оформен карактер неправат муабет туку одма бегаат. Мажи, во што сте се претвориле!
E треба да внимаваш на кого го даваш срцето...не е за секого,не е тоа коцка чоколадо и да го подариш така...јас од давање срце така се испеков многу пати.Денеска ретко да најдеш искрена личност...сите лажат по малку.se plasam od toa da bidam iskren so zensko
ti ke i dades srce a ona ke go izede ko da e od svinja, barem na kraj da ti ostavi baksis za rucekot, ona nema ni da go plati
ako se razbirame
не заебавај:smir:E треба да внимаваш на кого го даваш срцето...не е за секого,не е тоа коцка чоколадо и да го подариш така...јас од давање срце така се испеков многу пати.Денеска ретко да најдеш искрена личност...сите лажат по малку.![]()