Од што се плашат мажите?

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Мажите се плашат од жените.

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Зошто маж би се плашел од жена ?
Зошто??
Се плашел да не ја забремени,се плашел да ја скине,се плашел да не ја задоволи,па да не ја засака:pipi:

Упс,сори...ова се мажи???

Абе мажите не се плашат-мажите одат директно во акција.
Мажите не размислуваат-мажите прават.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Зошто??
Се плашел да не ја забремени,се плашел да ја скине,се плашел да не ја задоволи,па да не ја засака:pipi:

Сакаш да кажеш да не ги именуваме како мажи повеќе? :)

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Зошто??

Добро е, си реков дека си машко, ме уплаши.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.527
Зошто??
Се плашел да не ја забремени,се плашел да ја скине
Чекај малку...ај добро размисли дали ова важи за мажите или за жените, немој женски фобии да ги префрлаш на мажите...:smir:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Чекај малку...ај добро размисли дали ова важи за мажите или за жените, немој женски фобии да ги префрлаш на мажите...:smir:
Во право е горе долу (и за жените важи, ама не е важно, имат право да се плашат тие).

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.527
Во право е горе долу (и за жените важи, ама не е важно, имат право да се плашат тие).
За мене важи замо забременувањето, нормално дека се плашам станува збор за голема одговорност а не сум спремен...со останатото не се сложувам...:toe:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Кога или мажот или жената, после долго време заедно, стануваат „курви“ еден за друг, т.е. имаат секс еден со друг а не се сакаат.

Губењето на таа поврзаност, на таа заедница, на таа љубов, на таа искреност... тоа ме вади од кожа.
Едноставна е причината, луѓето се менват зато и врската меѓу нив се менва.Станват досадни и престанват да ги прат работите шо ги праеле порано заради кои се привлекле еден со друг.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Мажите се плашат да не бидат оставени од жената што ја сакаат неизмерно. Оти ако се случи тоа за нив светот се руши. Нивните емоции се поголеми и подолготрајни од оние на женските:smir:

А да, се плашат и да не им е премногу мал, да не девојката со која имаат односи му каже мал ти е не ме задоволи како што треба...хахаха

И уште нешто, кога ке изневерат се плашат да не ги дознае женската. Џабе се прават сите факмани и јаки мажишта као демек еве ја шо сум глеј шо правам, а иначе...

толку од мене...за другото нека бидат искрени мажиштава на форумов нека си кажат:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom