Крусер
Тотем Пума
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 3.556
- Поени од реакции
- 1.612
Да, јас.Дали некој тва го кажува од искуство? :kesa::baeh:
Да, јас.Дали некој тва го кажува од искуство? :kesa::baeh:
Зошто маж би се плашел од жена ?Мажите се плашат од жените.
Зошто??Зошто маж би се плашел од жена ?
Сакаш да кажеш да не ги именуваме како мажи повеќе?Зошто??
Се плашел да не ја забремени,се плашел да ја скине,се плашел да не ја задоволи,па да не ја засака
Упс,сори...ова се мажи???
Абе мажите не се плашат-мажите одат директно во акција.
Мажите не размислуваат-мажите прават.
Незнам...ти што мислиш:wink:Сакаш да кажеш да не ги именуваме како мажи повеќе?
Добро е, си реков дека си машко, ме уплаши.Зошто??
Се плашел да не ја забремени,се плашел да ја скине,се плашел да не ја задоволи,па да не ја засака
Упс,сори...ова се мажи???
Абе мажите не се плашат-мажите одат директно во акција.
Мажите не размислуваат-мажите прават.
Сега добив препорака дека требало маШ да се викатСакаш да кажеш да не ги именуваме како мажи повеќе?
Чекај малку...ај добро размисли дали ова важи за мажите или за жените, немој женски фобии да ги префрлаш на мажите...:smir:Зошто??
Се плашел да не ја забремени,се плашел да ја скине
Во право е горе долу (и за жените важи, ама не е важно, имат право да се плашат тие).Чекај малку...ај добро размисли дали ова важи за мажите или за жените, немој женски фобии да ги префрлаш на мажите...:smir:
За мене важи замо забременувањето, нормално дека се плашам станува збор за голема одговорност а не сум спремен...со останатото не се сложувам...Во право е горе долу (и за жените важи, ама не е важно, имат право да се плашат тие).
Еми тва нешто ак те ваде од кожа оти не го сопреш или измениш?Да, јас.
Едноставна е причината, луѓето се менват зато и врската меѓу нив се менва.Станват досадни и престанват да ги прат работите шо ги праеле порано заради кои се привлекле еден со друг.Кога или мажот или жената, после долго време заедно, стануваат „курви“ еден за друг, т.е. имаат секс еден со друг а не се сакаат.
Губењето на таа поврзаност, на таа заедница, на таа љубов, на таа искреност... тоа ме вади од кожа.