Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
Можеби лошо сум се изјаснил, или склопил постот - не ми беше намера да започнам кавга со тебе околу хип хоп, знам дека си далеку покредибилен да говориш за тоа него другите. Прашањето навистина беше реторичко, зошто обично луѓе со малку пошироки познавања од областа на хип хоп музиката воопшто не реагираат на такви прашања бидејќи сметаат дека луѓето кои ги поставиле им се "испод части" и ги игнорираат. Фала на одговорот.не беше реоричко...повеќе беше цинично, но нема везе одговорот е да. живеам хип-хоп за разлика од многу други на форумов. и зависи ти шо подразбиташ под живеење хип-хоп. паметен си ти и знам дека знајш и сам дека има многу повеќе од само да седиш на улица и да слушаш рап музика за да живееш хип-хоп....
јас не го серам тони зен.... напротив... можиш да погледниш постови наназад дека сум еден од тие шо го брана, али ти ја започна кавгава без причина па сакав првин на каде ќе оди, па после да ти кажам дека сме на иста страна
До некаде разбирам што значи да се 'живее' хип хоп, сепак се работи за цела култура (хип хоп култура), што значи и начин на живеење, но секој има малку поинаква верзија од таа дефиниција. Ме интересира твојата.