Струмица ќе се гасифицира пред државата

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Значи три пати ќе го прекопуваат градот :pos::pos::pos::pos:
Ти как предлагаш да се уствари?
-Да урнат града,да го гасифицират,па после да почнат да го градат наново?! :tv:
Не виждам што лошо има един град да се гасифицира,а уште повеке кога има можност.И бизнеса и домакинствата и сите ке можат да имат профит от това.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ти как предлагаш да се уствари?
-Да урнат града,да го гасифицират,па после да почнат да го градат наново?! :tv:
Не виждам што лошо има един град да се гасифицира,а уште повеке кога има можност.И бизнеса и домакинствата и сите ке можат да имат профит от това.
Ќе дадеш ли пари на народот да си купи ново шпоре на плин и што ќе копаат дома да си ги закрпат дупките?
Тоа се прави во населби што почнуваат да се развиваат?

Frank_White

Da ReaList
Член од
8 август 2008
Мислења
69
Поени од реакции
2
Dosta bea zemjotresite be luge...Zaev ima nekoi idei, ama taa idea ne ja prifakam. FULL STOP.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
шо народ ке беше бе....цел свет гледа на секој начин да заштеди, на секој начин да се модернизира, а вам ви смета тоа, ако не ви се допагат идеите на Заев иселете се од градот живејте во планина.... таму никој нема да ви командува и смета:tapp::tapp:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Ако прдне некој можеби ќе се гасифицира! :pos2:
Како што вработија 1200 Титови пионери така ли ќе не лажат и со гасификацијата?
Знаеш ли некој дека треба да се прекопа цел град а по куќите треба да се копа за спроведување на цевките.
Бајрам помина пред некој ден, да не си прави некој Бајрам на паметот...
еј стварно, мош па и тие шо се нафатиле да го праат системо и не знаат оти треба да се копа, мош па се мислиле оти по бандеерте ке се врзува........цццц

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
еј стварно, мош па и тие шо се нафатиле да го праат системо и не знаат оти треба да се копа, мош па се мислиле оти по бандеерте ке се врзува........цццц
не бе грешка си гасификацијата ке се спроведе со блу тут систем :pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
не бе грешка си гасификацијата ке се спроведе со блу тут систем :pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud:
а бе ооооооди бе...... дај да го пуштаме АтомАнт да им каже, оти ке напраат некоо беља, ке го праат системо на друг начин, цццц:smir:

Frank_White

Da ReaList
Член од
8 август 2008
Мислења
69
Поени од реакции
2
шо народ ке беше бе....цел свет гледа на секој начин да заштеди, на секој начин да се модернизира, а вам ви смета тоа, ако не ви се допагат идеите на Заев иселете се од градот живејте во планина.... таму никој нема да ви командува и смета:tapp::tapp:
Hehe Batence, so misles jas ne li sakam da se zastede....Abe covek ima nogu drugi stvari koisto mozat treba zavrsat pred toa da se pocne. Prociti nekoe mislenje od prethodnite tamu pisuva nesto ke vidis...I ne tropaj bezveza, jas ne rekov deka ne mi se dopagaat ideite, tuku ovaa idea, procitaj malce, i so ke stanuvame socijalizam li so ke kaze Zaev toa e....:nenene:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Веќе се пријавија првите копачи, ако можете знамиња да веете можете и да копате со Ѓупците :pos2:

Вие сте гинеколози од новата генерација, кај вас бебињата не се прават туку веќе родени вие ги ставате во стомакот :pos2::pos2::pos2::pos2:
Добри идеи имате ама не знам зошто не сте во советот на Струмица?

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Веќе се пријавија првите копачи, ако можете знамиња да веете можете и да копате со Ѓупците :pos2:

Вие сте гинеколози од новата генерација, кај вас бебињата не се прават туку веќе родени вие ги ставате во стомакот :pos2::pos2::pos2::pos2:
Оти не вееме знамина затва.......:smir:

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
абе човеци шо така говорате сите , со пари се се може и се се праа на денешно време, само как шоо тргнала работта од дека толку пари за гасифициране , за правене на центаро и така натам.
ама ај ќе видаме шо ќе се десе само напред :smir::smir::vozbud:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150

мравка не те разбирам што пишуваш... преведи:jaj::jaj:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Цевки можда и ќе ставите, ама дали ќе служат за гас или ќе бидат пренаменети за водовод е прашање, Струмица вода има, гас нема, ако се крстите во татарите да ви дадат гас далеку ќе стигнете:toe:

А тек кога татарите ќе ви ја кажат цената на гасот....сами ќе ги вадите цевките

Kajgana Shop

На врв Bottom