Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Затоа имаш акаунт на кајгана.
e sega me nasmea stvarno. neznam za tebe, moze ti si zatoa tuka.(p.s. ja navreduvas Kajganava)
znaes,ne sakam da ti se pravdam tebe zosto sum tuka. dali od sto mi e dosadno ili od sto mi e ubavo, moze imam poveke vreme ....ama toa e moja rabota i nema voopsto vrska so mojot izgled, kako izgledam i zosto sum tuka.
isto, ti neznaes koja sum,dali sum mazena, imam decko, nemam, kolku godini imam itn....
zatoa ne kazuvaj pred da si siguren nekoi raboti,ok? kazi si za sebe, a kako sto gledam po tvoive sudenja si kazuvas sam i bez da prasam. ustvari i ne me ni interesira.

p.s po tvoe mislenje site sto se na kajgana se grdi? :tapp:

--- надополнето ---

Дури не видам не верувам :P :back:
narcis

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Со Солунски Атентатор, помал е од мене ама нема врска :pipi:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.551
Со girl_girl сега и го видов сликчето на профил yummyyyyyyyyyy

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
e sega me nasmea stvarno. neznam za tebe, moze ti si zatoa tuka.(p.s. ja navreduvas Kajganava)
znaes,ne sakam da ti se pravdam tebe zosto sum tuka. dali od sto mi e dosadno ili od sto mi e ubavo, moze imam poveke vreme ....ama toa e moja rabota i nema voopsto vrska so mojot izgled, kako izgledam i zosto sum tuka.
isto, ti neznaes koja sum,dali sum mazena, imam decko, nemam, kolku godini imam itn....
zatoa ne kazuvaj pred da si siguren nekoi raboti,ok? kazi si za sebe, a kako sto gledam po tvoive sudenja si kazuvas sam i bez da prasam. ustvari i ne me ni interesira.

p.s po tvoe mislenje site sto se na kajgana se grdi? :tapp:

--- надополнето ---

narcis
Еј полека малце. Он уствари сакаше да каже дека сите што се лепотици си имаат акаунт на форумов, а и рака на срце стварно е така.Сите девојки што сум ги видела од Кајгана се убавки. Штета што неможам да го кажам истото и за машките. Пак повторувам со два-тројца исклучоци.

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Еј полека малце. Он уствари сакаше да каже дека сите што се лепотици си имаат акаунт на форумов, а и рака на срце стварно е така.Сите девојки што сум ги видела од Кајгана се убавки. Штета што неможам да го кажам истото и за машките. Пак повторувам со два-тројца исклучоци.
јас поинаку го разбрав, затоа и испадна навредливо за сите што се тука на форумов.
како и да е, се разбравме сега :wink:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас ќе набројам повеќе од тројца :)
Баш убави деца има,не се согласувам дека се малцинство.Или јас имам среќа па ме дружат само убави мажи од кајгана:icon_lol:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Јас ќе набројам повеќе од тројца :)
Баш убави деца има,не се согласувам дека се малцинство.Или јас имам среќа па ме дружат само убави мажи од кајгана:icon_lol:
До вкусот ќе да е работава:toe:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Koј пребира, мастурбира!!!!1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom