831
רַב אושר של חוכמה
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 6.947
- Поени од реакции
- 12.551
Дури не видам не верувам :back:ej, bez navredi i vo zivo sum ne samo tuka :wub:
Дури не видам не верувам :back:ej, bez navredi i vo zivo sum ne samo tuka :wub:
e sega me nasmea stvarno. neznam za tebe, moze ti si zatoa tuka.(p.s. ja navreduvas Kajganava)Затоа имаш акаунт на кајгана.
narcisДури не видам не верувам :back:
Јас не се фалам со зборовиСо girl_girl сега и го видов сликчето на профил yummyyyyyyyyyy
Еј полека малце. Он уствари сакаше да каже дека сите што се лепотици си имаат акаунт на форумов, а и рака на срце стварно е така.Сите девојки што сум ги видела од Кајгана се убавки. Штета што неможам да го кажам истото и за машките. Пак повторувам со два-тројца исклучоци.e sega me nasmea stvarno. neznam za tebe, moze ti si zatoa tuka.(p.s. ja navreduvas Kajganava)
znaes,ne sakam da ti se pravdam tebe zosto sum tuka. dali od sto mi e dosadno ili od sto mi e ubavo, moze imam poveke vreme ....ama toa e moja rabota i nema voopsto vrska so mojot izgled, kako izgledam i zosto sum tuka.
isto, ti neznaes koja sum,dali sum mazena, imam decko, nemam, kolku godini imam itn....
zatoa ne kazuvaj pred da si siguren nekoi raboti,ok? kazi si za sebe, a kako sto gledam po tvoive sudenja si kazuvas sam i bez da prasam. ustvari i ne me ni interesira.
p.s po tvoe mislenje site sto se na kajgana se grdi?
--- надополнето ---
narcis
јас поинаку го разбрав, затоа и испадна навредливо за сите што се тука на форумов.Еј полека малце. Он уствари сакаше да каже дека сите што се лепотици си имаат акаунт на форумов, а и рака на срце стварно е така.Сите девојки што сум ги видела од Кајгана се убавки. Штета што неможам да го кажам истото и за машките. Пак повторувам со два-тројца исклучоци.
Јас ќе набројам повеќе од тројцаЕј полека малце. Он уствари сакаше да каже дека сите што се лепотици си имаат акаунт на форумов, а и рака на срце стварно е така.Сите девојки што сум ги видела од Кајгана се убавки. Штета што неможам да го кажам истото и за машките. Пак повторувам со два-тројца исклучоци.
Глеам глеам, него дај уште некое сликченценце да видиме ај ај ај ај ај ај ај...Јас не се фалам со зборови
До вкусот ќе да е работаваЈас ќе набројам повеќе од тројца
Баш убави деца има,не се согласувам дека се малцинство.Или јас имам среќа па ме дружат само убави мажи од кајгана
СигурноДо вкусот ќе да е работава
Koј пребира, мастурбира!!!!1Еј полека малце. Он уствари сакаше да каже дека сите што се лепотици си имаат акаунт на форумов, а и рака на срце стварно е така.Сите девојки што сум ги видела од Кајгана се убавки. Штета што неможам да го кажам истото и за машките. Пак повторувам со два-тројца исклучоци.
haha atentatorot zima iskustvo od pogolemite pa go primenuva na pomaliteСо Солунски Атентатор, помал е од мене ама нема врска
Кој бара ќе си најде и кој пребира ќе си одбере :star:Koј пребира, мастурбира!!!!1