831
רַב אושר של חוכמה
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 7.017
- Поени од реакции
- 12.708
ej, bez navredi i vo zivo sum ne samo tuka :wub:
Дури не видам не верувам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ej, bez navredi i vo zivo sum ne samo tuka :wub:
Затоа имаш акаунт на кајгана.
Дури не видам не верувам:back:
Јас не се фалам со зборовиСо girl_girl сега и го видов сликчето на профил yummyyyyyyyyyy
e sega me nasmea stvarno. neznam za tebe, moze ti si zatoa tuka.(p.s. ja navreduvas Kajganava)
znaes,ne sakam da ti se pravdam tebe zosto sum tuka. dali od sto mi e dosadno ili od sto mi e ubavo, moze imam poveke vreme ....ama toa e moja rabota i nema voopsto vrska so mojot izgled, kako izgledam i zosto sum tuka.
isto, ti neznaes koja sum,dali sum mazena, imam decko, nemam, kolku godini imam itn....
zatoa ne kazuvaj pred da si siguren nekoi raboti,ok? kazi si za sebe, a kako sto gledam po tvoive sudenja si kazuvas sam i bez da prasam. ustvari i ne me ni interesira.
p.s po tvoe mislenje site sto se na kajgana se grdi?
--- надополнето ---
narcis
Еј полека малце. Он уствари сакаше да каже дека сите што се лепотици си имаат акаунт на форумов, а и рака на срце стварно е така.Сите девојки што сум ги видела од Кајгана се убавки. Штета што неможам да го кажам истото и за машките. Пак повторувам со два-тројца исклучоци.
Еј полека малце. Он уствари сакаше да каже дека сите што се лепотици си имаат акаунт на форумов, а и рака на срце стварно е така.Сите девојки што сум ги видела од Кајгана се убавки. Штета што неможам да го кажам истото и за машките. Пак повторувам со два-тројца исклучоци.
Јас не се фалам со зборови![]()
Јас ќе набројам повеќе од тројца![]()
Баш убави деца има,не се согласувам дека се малцинство.Или јас имам среќа па ме дружат само убави мажи од кајгана![]()
haha atentatorot zima iskustvo od pogolemite pa go primenuva na pomaliteСо Солунски Атентатор, помал е од мене ама нема врска![]()
Koј пребира, мастурбира!!!!1