Исмејување на туѓите недостатоци

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
procitajte site za kakov manijak se raboti...li4nost nasilna so koja ne bi sakale da ste vo zivo, prav zadkulisen igra4-na main fin a zad kulisite...:pos2:

Исмејување на туѓите... 30-11-09 12:40VeniVidiVici Не се рчкај со мене подобро ќе ти биде по здравјето пред се. Ти најдов IP и домашна адреса. Свати го ова како позитивно предупредување, и да не чујам ни глас повеќе од тебе зашто не одговарам за позледиците по твоето здравје.
Да не требаше да ја поставам темава "Колку сме толерантни на форум"
Зборам за двајцата

...abe, nekoj koa ti se zakanue diretkno, znaesh kolku ima tuka tolerancija, samo on li znae da vadi arhiva od forum?:pos2:
Оф топик-а ти имаш пост во кој немаш ставено :pos2:
или се ти е смешно:uvo:
Саша и Дејан Матиќ,воопшто не се за исмевање,или пак некои други личности кои имаат физички недостаток.Воопшто не се смешни,не ги ни сожалувам,туку на свој начин сочустувам со нив.

Тугите недостатоци воопшто не ги исмејувам,некои дури и ме нервираат.
Е сега ако е ептен смешно,се смеам,нормално.
Ова за облека на пример,некој смешно облечен или некој кој има недостаток на хумор:vozbud:

Саша и Дејан Матиќ,воопшто не се за исмевање,или пак некои други личности кои имаат физички недостаток.Воопшто не се смешни,не ги ни сожалувам,туку на свој начин сочустувам со нив.

Ова за облека на пример,некој смешно облечен или некој кој има недостаток на хумор:vozbud:
Оваа тема беше стаена инспирирано од Саша Матич од моја страна.
Ама на никој да му чуе да ја тргне таа тема а дури и ја пријавив на админите.

a, ti mislish deka treba da bidam jas kako drugite li?

ako ne se vklopuvam u neciva shema letargi4na, ne znaci deka nekoj treba da me kritikuva za toa...ne sme site isti...znaesh toa?

eve sea citaj da viish kako se smejam:pos2:

тие што исмеваат туѓи недостатоци се за мене умноболни луѓе, БОЛЕСТ!

па не се замарам со тујџите мани сметам дека е мн просто и не ме доликува

Се имам најдено во многу такви ситуации кога некој ќе земе да навредува некој друг без никаков срам.Се прави паметен,сака да биде во центарот на вниманието.Многу ме нервираат такви личности,оти кога ќе земеш да правиш зафрканции на нивна сметка се лутат.
"Па што не се одбраниш ако си толку паметен?"
Инаку јас најчесто се зафркавам на моја сметка.:helou:

Сопствената "хендикепираност" на мозокот, е онаа најлошата.

Само човечките без'рбетници ги исмејуваат недостатоците на другите луѓе.

Како , може некој и да помисли да се смее на хендикепиран човек? Кај нив нема ништо ама баш ништо смешно. Мојот најдобар пријател има пократка една нога но тоа е нај прекрасниот човек на светот и што е нај важно јас и не го приметувам неговиот недостаток. Да не беше оваа безвезна тема немаше ни да ми текне на неговиот физички небитен недостаток.

Едно од нештата кој најмногу ме нервираат е токму ова.Секогаш се трудам да му помогнам на послабиот, а не да му одмогнам.

Јас не исмељавам никогаш никого. Од друга страна многу ме нервира кога ќе запознаам луѓе ,баш пред три дена запознав една таква личност која буквално ја исмељаваат сите во друштво. Ужасно, сите ние имаме мани и на секој може да му се најде нешто за да се исмељава, ама земи одбрани се бе човече, најути се не се смеј како теле како да ти е сеисто кога се знае дека не му е.

А луѓето кои се опседнати со исмљавање на другите пред се се несугурни за своите недостатоци и затоа и се најпатетични кога ги гледам како исмељаваат некој друг.

совршенство не постои никаде па така нема никаде ни совршен човек!
сите ние имаме недостатоци, кај некои се изразени физички кај некои психички. како и да е и едните и другите се тешки за поднесување и стварно крајно безобразно е некој да се потсмева на такви работи, мислам ако барем малку човек има осет барем нема да прокоментира да не зборам за потсмевање. ако на некој му е толку многу смешно нека се замисли барем 5 секунди во кожата на исмејуваниот па мнооооогу подруго ке ги гледа работите а и чисто сумљам дека ви се потсмевнал повторно.. жалосно е да се потсмевнува на вакви работи затоа што утре ден може и ние да се најдеме во таква ситуација или барем во слична.

Сетоа тоа се должи поради тоа што, кај нас поголемо внимание се посветува на туѓите мани и нивно прикажување, а не се внимава на сопствените.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom