Авто слалом Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата B_O_K_I
  • Време на започнување Време на започнување
У сабота ке има пријавување и преглед на возилата од 10 часот и ке се вози тренинг од 13 часот, во недела ке биде трката незнам од колку саат.
На тренингот секој натпреварувач ке извози три круга.

boki ako imas info utre od kolku e trkata ke se pojavam da sliknam nekoja slika so dslr. aj pisi od kolku e

Викаат дека од 11 ке се почнело со возење а натпреварувачите треба да сме во 10 саат на палас

од форумџииве само Б О К И ли учествуваше?

Тие што не возеа згрешија беше многу интересно патеката беше супер спремна имаше и брзи делови кај што се вози 2 ра пуна негде околу 85 90 км на час и со таа брзина се влага во шикани беше екстра во саботат имаше тренинг запознавање со патеката и возев онака лабаво ама во неделата беше жустро направив една грешка вториот круг со што морав малце да укочам и изгубив доста време ама сепак сум задоволен со времето со обзир на колата што ја возев со изеден синхрон за втора и вешање полошо и од стандард издишани амортизери нјавеќе се кифлело моето југо од сите коли но сепак имам добро време не е за фрлање 1.52 и бев подобар од далеку по спремни коли и од христаки давитковски поранешен тркач ама не е и за фалење времето ако се земе во обзир дека најдобро време мојата класа е 1.40 :kesa:.
Еве некоја слика од мене

еве и едно клипче од најголемиот инцидент на трката.

Тие што не возеа згрешија беше многу интересно патеката беше супер спремна имаше и брзи делови кај што се вози 2 ра пуна негде околу 85 90 км на час и со таа брзина се влага во шикани беше екстра во саботат имаше тренинг запознавање со патеката и возев онака лабаво ама во неделата беше жустро направив една грешка вториот круг со што морав малце да укочам и изгубив доста време ама сепак сум задоволен со времето со обзир на колата што ја возев со изеден синхрон за втора и вешање полошо и од стандард издишани амортизери нјавеќе се кифлело моето југо од сите коли но сепак имам добро време не е за фрлање 1.52 и бев подобар од далеку по спремни коли и од христаки давитковски поранешен тркач ама не е и за фалење времето ако се земе во обзир дека најдобро време мојата класа е 1.40 :kesa:.
Еве некоја слика од мене

еве и едно клипче од најголемиот инцидент на трката.

Ne bese los i ti.. samo jugoto nekako mnogu ti bese kleknato pozadi.. :)

Za incidentov mislam deka i uste nekolku vozaci tuka se zeznaa na ovaa poslednava krivina, edna 128-ca, 101 i eden so belo jugo zakacija u trotoarot koga vrtea ama polesno pominaa tie odma produzija, jugoto uste prviot krug lupna tamu pa cel krug posle go pomina so iskriveno desno trkalo,ama kako uspeaa da ja fatat krivinata sekoja cest. :salut:

Па тоа ми беше зборот амортизерите ми се нула треба да се среди југото и баш кај што се лупна овој таму кочев многу затоа што не вредеше да го искршам југото реално беше дека со таа кола нема да постигнам многу.
А овој со кецот многу на сила го возеше многу лошо работеше со воланот и беше сигурно дека ке направи беља.

Во иднина би било подобро да се организира на малку повисоко ниво, има многу ентузијасти и „професионалци“ во соседството кои ги следат ваквите настани, а богами и вложуваат многу средства во Југа/101/Алфи и не би размислувале да дојдат наваму...

Незнам дали би дошле земи во предвид дека нашите тркачи ги немаше, имаше само неколку исклучоци а во соседството се организираат вакви шампионати каде што право на учество имаат само комплетно тркачки автомобили со малце труд може да се направи шампионат кај нас, ама имаме незаентересирана федерација а Вуле сам неможе да организира шампионат ама сепак човекот работи повеќе и од цела федрација се труди нешто да направи и му успева.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom