Серијалот Самрак (Twilight + New Moon)

• Креатор на темата Креатор на темата Dacky_Cs
  • Време на започнување Време на започнување

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
Најновиот дел од Самрак Сагата, млада месечина. Имате коментари за овој филм или за претходниот дел?

Го имам гледано првиот дел и книгата ја имам прочитано и благос е разочарав од филмот. Вчера си ја земав книгата , а филмот ке го изгледам после книгата!

Mene mi se dopadna sto skoro celo vreme ja sledi knigata! Interesna kniga, interesen film!
Ke rece nekoj vampiri, vrkolaci, ama i interesna prikazna na sebepronaogjanje, ljubov, konflikt na emocii, prijatelstva...

HowTwilightShouldHaveEnded2-thumb-550x367-23227.jpg

Насловов е убиство... инаку не, не ми е гледан, чекам асална снимка.

Ух ух. :pos2:

Инаку првиот дел го гледав пред една недела. Ништо посебно. Просечно филмче. Како дошло така пошло. Малку досадно. Ќе ти се смачи од музиката. Ама ја претерале. Толку да не се знае кај треба да има кај треба да нема. А и на неколку места музиката воопшто не одговара со сцената. Сценографијата (фотографијата) е исто просечна (не сметајќи ги боите). Тоа што отстраниле пола од боите не ја подобрува ич. Туку темава е за вториот дел да не кажувам многу за првиот.

Од вториот не очекувам многу.

Интересен податок за овој продолжеток над 80% од публиката chicks (девојки). Над 50% од публиката помали од 18 години. Значи филмот е идеален за малолетни девојчиња.

Многу го исфорсираа филмот...Ок е просечен филм,колку да изгубиш саат и нешто у денот ако нема што да правиш...Ама многу прашина се дигна.Дали поради глумецот незнам ... :wink:

Многу го исфорсираа филмот...Ок е просечен филм,колку да изгубиш саат и нешто у денот ако нема што да правиш...Ама многу прашина се дигна.Дали поради глумецот незнам ... :wink:

епа и треба да се дига, а и праведно се дига... просечен филм не прави 140.000.000 милиони во прва недела на отварање :wink:
- немој да мислиш дека го бендисам нешо филмов, али само изнесувам факти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom