New Years Eve Party 2010 @ САЕМ

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
да се ебат у гз сите од убран денс... идам да си зеам карта преска од бутикот... ми викаат нема веке.. викам како може да нема кога сум на список... и ми вика не сме ние криви 1000 карти ни донесоа... а колку што знам 2000 карти рекоа дека поделиле преку мејл...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
2 карти купив вчера, денеска идам по сите оне нема никаде, и искача еден од обезбедување и вика "дечки јас шиткам за 300" , епа, нека си ебат матер си ги дадоа сите на свој луѓе, а како што памтам урбан денс рекоа дека нема никој да остане без карта... булшит.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
К** дека не остана никој без карта !

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
На ФБ има пишано дека ќе давале карти и на врата за тие што не земале , ама колку е точно незз :toe:

D

DartWader

Гостин
Супер новогодишна журка. Кирил растури , ГСС не ми оставија кој знае колку голем впечаток , само лошо беше тоа што нема една нова година да помине без тепачка , се испокршија јадни.И овие женските незнам со кој памет отишле со штикла 12 цм на журка :wink:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Абе Кирил баш и не растури... Се виде дека му недостасува оркестарот. Вака тапа беше некако... Ама затоа Space Cat у трета хала. :vozbud::vozbud::vozbud: ПАРТАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Кај имало тепачка бе ?

Ја стуб бев , може затоа не сум приметил :pos2::pos2:

До звучки на ГСС , до звучки на Спејс Кет МУАХАХАХАХ ,се изнарипав за цела година !!!!!

Али врв на вечерта беше Рамбо (типот со рамбовката) хахахаххахахахах

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Мене сите ми беа фини, насмеани, расположени, среќни, се чудам зошто?!
Одлично беше, дојдов точно на Спејс кет и чоекот растури!
Нозеве не ме држат!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Млитаво беше на саем, без навреда...седев од 2ипол до кај 4 и нешто...space cat? леле не ми се допадна ама ич, иако некој се зафатил да го донесе и се...ама ствар укуса, јбг. Кирил по 150ти пат во 3 години, веќе демоде...онака лабаво журче беше она, а не нг.
поздрав и се најдобро

П

Паспарту

Гостин
ГСС според мене беа супер, мене лично ми беше подобро на Горилаз отколку на ФБС... Лупаа, пееја, свиреа и пуштија буквално се и сешто :) Народ слободно можам да кажам премалку, со оглед на тоа дека биле дадени илјадници гратиси. Во Метрополис слободно можеше фудбал да се игра во позадина, а за 3 хала и да не зборуваме... :) Околу 2 саат бев во 3 хала, иако не поштувам транс сепак се изненадив од одличното журкање :vozbud:

Голема замерка до организаторите, можевте барем да наместите во позадина едно одбројување да оди, сепак НГ беше, а не едни си честитаат порано, други покасно. Сепак како што кажав новогодишна журка е, редно е да има некој да пушта музика или да свири пред 12ч, а не журката да почнува во 12:10-15

Пак ќе повторам дека журката беше одлична, иако според мене можеше организацијата да биде многу многу подобра. Читам дека некои луѓе кои сакаа да дојдат да се журкаат не успеале да земат карти, а притоа илјадници карти непотребно се дадени на луѓе (познаници) кои до 3-4ч дремеле во кафана, а другите дупето го избришале со картата... Доколку се наплаќаше карта за вчера, во 2те хали немаше да има ни 1000 луѓе :smir:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Горилаз мене ми беа супер, на нив највеќе се истурив. Имаа платно пред нив на кое проектираа видео спотови. А на Кирил му фалеше оркестарот ама ок си беше.
Журката мене ми беше ептен супер се до тепачката и тогаш си отидов. Се изнарипав изнаскокав и што е најдобра ствар скоро на се се сеќавам =)

За хала 3 не знам како било, не бев таму.

Голема замерка до организаторите, можевте барем да наместите во позадина едно одбројување да оди, сепак НГ беше, а не едни си честитаат порано, други покасно. Сепак како што кажав новогодишна журка е, редно е да има некој да пушта музика или да свири пред 12ч, а не журката да почнува во 12:10-15
Да и ја очекував одбројување.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
НАЈБОЉЕ беше бре =)

Мада на ГСС мн. боље се изнажуркав однего на Спејс Кет =)

Сирени у глава ааааааааааааааа =(

Кажете кај имало тепачка бе =) Ја не видов =(

Kajgana Shop

На врв Bottom