Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама не разбираш убаво си пишува таму со цел имот + една третина од платата ќе управува стечаен управник додека не се намири доверителот. Е сега зависи колку е должен човек, пример е должен околу 15000 евра а станот реално му вреди 20000 процентелот ќе го процени на 10000 и + мебел, телевизор компјутер 5000=15000= бездомници луѓе на улицаabe da receme luskuznite raboti avtomatski pc, tv se od doma ti ide kaj nekoj trosed krevet neznam sto i ke ustanat 4 zida i nakraj ke recat aaa ova ne e dovolno prijatele sea i stanot ti go zimame.
Ех Никола, само родители знаат како тргаат месец за месец, крпеници. Заради тоа и кај просечно семејство одржувањето на домот е проблематично (инсталации, фасади...) или никакво, а за инвестирање во акции и слично (ко што прават странство) нема муабет, али тоа е.Eve na primer moite me imaat mene i sestra mi za cuvanje ranjenje skoluvanje i se toa. I sea doma crknue friziderot i nema kesh od kademora kredit ckrnue drugo mora pari toa e toa
![]()