Apple
It's good to be good
Моите моќни powers of deduction велат дека нема да има измени по еден ипол час.
Изгледа нема да има ништо ново

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моите моќни powers of deduction велат дека нема да има измени по еден ипол час.
Хах идиотиве не зголемија ништо.Згора на се не ми ја качуваат брзинада бидејќи преминав лимит.Значи стара слава.Само ако не ми ресетираат брзината до 11 саат партал ќе ги направам.
Пробај исклучи го модемот од струја причекај 3 секунди и штекни го пак назад на струјната мрежа.
--- надополнето ---
Аман бе, многу малку...
Пробај исклучи го модемот од струја причекај 3 секунди и штекни го пак назад на струјната мрежа.
--- надополнето ---
Аман бе, многу малку...
Им се јавив и пази одговор: Господине имаме проблем со системот, тие што преминале не им се враќа брзината нешто и ние не сме сигурни хахахахаха :pos2::pos2:
И му викам што сега ќе истанам на диал уп?И вика не не се работи на проблемот ќе биде решен во тек на денот.
--- надополнето ---
Аман бе, многу малку...
Им се јавив и пази одговор: Господине имаме проблем со системот, тие што преминале не им се враќа брзината нешто и ние не сме сигурни хахахахаха :pos2::pos2:
И му викам што сега ќе истанам на диал уп?И вика не не се работи на проблемот ќе биде решен во тек на денот.
Се среди сега?
не бе каква новост за ресетирање на брзината зборимеза каков нов пакет зборате? за ресетирање на брзините дека е први, или понудиле нешто ново
да пуштат нови пакети е исто како халеовата комента еднаш на 60тина години![]()