Мастурбрирање и секс...

• Креатор на темата Креатор на темата Diamond xD
  • Време на започнување Време на започнување

Diamond xD

м-р. Перфекционист
Член од
21 ноември 2009
Мислења
17
Поени од реакции
19
Локација
Социјалистичка Република Утопија
Дали ви се има некогаш случено,во вашиот школски живот да мастурбрирате или да имате секс во школсите ВЦиња? Ако ви се има случено какво беше чувството и кога и со кој имавте секс?:vozbud::smir::drk:

П.С. темава е и за женски и за машки
без срамење:pipi::vozbud:

се надевам дека темава е доста интересна за муабетење во 1 часот....:blabla:

Легенда!

Иначе во 6то избегав од час и го измавав во WC. А во средно имав секс до WC ама не во моето школо туку во Карев хуху

Легенда!

Иначе во 6то избегав од час и го измавав во WC. А во средно имав секс до WC ама не во моето школо туку во Карев хуху

хухуху значи ти си почнал уште како детенце со:drk: :pos2:
А во која година средно имаше секс и зошто не сте влегле во ВЦ???:pos2:

Па од пето шесто се почнува со лупање обично. А за второво прашање како шо кажав грешка.:pipi:

Имаше едни будали во мојот клас (пред многу лета божји) кои дркаа на ОТП, групно. Не ми беше јасно зошто баш на ОТП. Зошто???

И јас бев будала (сега не сум) ама не на ОТП, на математика - млада беше.

Имаше едни будали во мојот клас (пред многу лета божји) кои дркаа на ОТП, групно. Не ми беше јасно зошто баш на ОТП. Зошто???

И јас бев будала (сега не сум) ама не на ОТП, на математика - млада беше.

самиот си кажа будали биле:pos2:и тоа групно дркање:nenene:дали не им беше срам или гнас да си ги гледаат еден со друг....

а ти си има ли секс на школо?:smir:

Дали ви се има некогаш случено,во вашиот школски живот да мастурбрирате или да имате секс во школсите ВЦиња? Ако ви се има случено какво беше чувството и кога и со кој имавте секс?:vozbud::smir::drk:

П.С. темава е и за женски и за машки
без срамење:pipi::vozbud:

се надевам дека темава е доста интересна за муабетење во 1 часот....:blabla:
Каков човек :pos::pos:

самиот си кажа будали биле:pos2:и тоа групно дркање:nenene:дали не им беше срам или гнас да си ги гледаат еден со друг....

а ти си има ли секс на школо?:smir:

Незнам дали им било гад, не сум пробал такво нешто.

Јас сум џентлемен, човек со стил, не се сексам во школо освен ако е затворено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom