Ел Класико : Барселона - Реал Мадрид 1:0

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Koнечен епилог од натпреварот

• Победа на Барселона

Гласови: 142 59,2%
  • Нерешено

Гласови: 25 10,4%
  • Победа на Реал Мадрид

Гласови: 73 30,4%

• Вкупно гласачи
    240
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе ја има на ХРТ 2 100%...него пред месец дена ми ја тргнаа и уште ја нема вратено, ќе мора на Алфа да се гледа...:/

Настапува со тоа што ја грее клупата.:pos2:

Oo, дечкото шо знајт шо значит зборот реноме :) Чест ми е ти да ми даваш информации за Барселона :)))

Satellite

BFF :* :D

Oo, дечкото шо знајт шо значит зборот реноме :) Чест ми е ти да ми даваш информации за Барселона :)))
Ишала да си во право,нека игра и Меси,послатка ќе биде победата.
Хала Мадрид!:drk::drk:

Ишала да си во право,нека игра и Меси,послатка ќе биде победата.
Хала Мадрид!:drk::drk:
Јас сфаќам дека на секое спомвење на Меси ви се смрзнува мочката, па затоа и ги разбирам потајните желби. Вистината е дека Барса и без Меси може да го победи реал :)

Хала за свињи :drk::drk:

Ајде нека почни веќе еднаш...:tv:

Кака, Роналдо, Игуаин, Раул, Икер, Рамос, Пепе, Чаби, Бензема, Меси, Ибра, Анри, Чави, Иниеста, Пујол, Дани Алвес...Сите на исто место, нереално :vozbud:

Кака, Роналдо, Игуаин, Раул, Икер, Рамос, Пепе, Чаби, Бензема, Меси, Ибра, Анри, Чави, Иниеста, Пујол, Дани Алвес...Сите на исто место, нереално :vozbud:

You've said it mouth full :)

Јас сфаќам дека на секое спомвење на Меси ви се смрзнува мочката, па затоа и ги разбирам потајните желби. Вистината е дека Барса и без Меси може да го победи реал :)

Хала за свињи :drk::drk:

Мислиш како што вас ви се смрзнува кога ќе се спомне Роналдо... не батка грешка си.... појќе страв имам од Педро :tv:

Остваруваме :лол:

Мислиш како што вас ви се смрзнува кога ќе се спомне Роналдо... не батка грешка си.... појќе страв имам од Педро :tv:

Играше Роналдо веќе против нив :( Вкупно три пати дури :( Ама... баш :((

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom