Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Настапува со тоа што ја грее клупата.:pos2:Настапува.
Настапува со тоа што ја грее клупата.:pos2:
Ишала да си во право,нека игра и Меси,послатка ќе биде победата.Oo, дечкото шо знајт шо значит зборот реномеЧест ми е ти да ми даваш информации за Барселона
))
Јас сфаќам дека на секое спомвење на Меси ви се смрзнува мочката, па затоа и ги разбирам потајните желби. Вистината е дека Барса и без Меси може да го победи реалИшала да си во право,нека игра и Меси,послатка ќе биде победата.
Хала Мадрид!![]()
Кака, Роналдо, Игуаин, Раул, Икер, Рамос, Пепе, Чаби, Бензема, Меси, Ибра, Анри, Чави, Иниеста, Пујол, Дани Алвес...Сите на исто место, нереално![]()
Јас сфаќам дека на секое спомвење на Меси ви се смрзнува мочката, па затоа и ги разбирам потајните желби. Вистината е дека Барса и без Меси може да го победи реал
Хала за свињи![]()
Кака, Роналдо, Игуаин, Раул, Икер, Рамос, Пепе, Чаби, Бензема, Меси, Ибра, Анри, Чави, Иниеста, Пујол, Дани Алвес...Сите на исто место, нереално![]()
Мислиш како што вас ви се смрзнува кога ќе се спомне Роналдо... не батка грешка си.... појќе страв имам од Педро :tv: