mr.cornelius1
И ОНДАК ТО..
- Член од
- 1 ноември 2009
- Мислења
- 773
- Поени од реакции
- 14
Сите што то сакаат голфот како кола
изгледа никој хахах
А зашо двојка, кецот е болје :icon_bigg
Пошто го имам паркиран надвор А и поубав е на изглед.Зашто така мислиш???
Не е никој туку многу тие лошо започната темата еве ти си ја отворил темата а не си пишал дали го сакаш голфот или не имаш голф немаш голф ме сфаќаш??Сите што то сакаат голфот како кола
изгледа никој хахах
Доста економична кола,имаме црвен голф 2 ,сега овие денови ќе купиме уште еден црвен голф,малку поновЈас возам Голф 2 )) Не можам да ја возам другата кола поради забраната и морам оваа, од 90 произведена, не застанува еј Два пати е ремонт направен само, првиот пат 5 брзински менувач е ставен а вториов пат посилен мотор, абер нема да застане, 5-6 пати до Турција има отидено и назад, најиздржливо возило, комшииве се чудат, 5 коли сменија тие за 20 години :pos2:. Што е најтрагично пациенти на татко ми се тепаат да им ја продаде, ама јас не давам ))
Која година е престанато производството на Голф 2?
Прашав затоа што ми кажаа некој голф 2 95 и баш се зачудив:uvo:од 1983 започнало, а завршило 1991-2 година
Доста економична кола,имаме црвен голф 2 ,сега овие денови ќе купиме уште еден црвен голф,малку понов
Нашиот Голф троши 5л/100км.Само ставај нафта и вози,па дури и забораваш кога последен пат си ставил.А и деловите се мн.ефтини.Од голфовите Голф 2 е најдобра колаи ние имавме Голф 2, стварно економична и издржлива кола, ама кога ја слушав како брчи(штрака) кожата ми се ежеше
па помалку троши на помали обртаи ако го возиш, и во трета ќе троши помалку ако го возиш полекаНашиот Голф троши 5л/100км.Само ставај нафта и вози,па дури и забораваш кога последен пат си ставил.А и деловите се мн.ефтини.Од голфовите Голф 2 е најдобра кола
Још једно питанце
Имам од неколку луѓе слушнато дека голфот во 5 брзина помалку троши.Дали е тоа вистина ?