Воглавно ме нервираат пензионерите и др. луѓе кои ги имаат следниов проблем кога ке се качат во автобус. Работата е што тие гледаат само 2 точки. Точка на поаѓање и точка на пристигање, додека патот од едната до др. точка дали е со пречки или не е, е сосема небитен факт. Способни се и прејдат буквално преку луѓето што им стојат на патот , како би седнале на тоа празно место.
Атакуваат од сите страни
Минатиот вторник во 16-ка чекаме едно десетина души за да се симнеме кај зелено пазарче. И само што се отвараат средниве врати, значи јас прв стоев за да излезам, одма добивам бастум во нога од една баба, и пробуваат да влезат преку нас
И во авотбусот имаше стари што сакаа да излезат па некако се разбраа дека ние треба да излеземе, па они да влезат :pop:
Ако им збори некој помлад не те ни перцепира
Затоа овој вторник си застанав на задна врата пошто мислев таа не ја атакуваат толку
Али се заебав, и таман викам не ја напаѓаат оваа врата, и гледам десетина како веќе чекаат пред нејзе, и само што се отвори, кога сум скокнал надвор
И стига 5-ка и од нејзе конторлориве пробуваат да излезат од средна. И такви овие како река ги носат наназад, и на овие им прекурчи и се испобуткаа. Едниот почна да вика, "што е ова бееее, инавзија направивте"
Еми инвазија, кога ќе му дадеш гага влез на сиромашен народ <3