B. Boop
Princ: Најозбилна...
- Член од
- 19 мај 2006
- Мислења
- 1.302
- Поени од реакции
- 263
и на штиклата болка, осумчасовна, во текот на една работна недела.Штикла
Навечер или настан е веќе друга приказна...
и на штиклата болка, осумчасовна, во текот на една работна недела.Штикла
Зошто болка? :uvo:и на штиклата болка, осумчасовна, во текот на една работна недела.
Па зарем само навечер или на настан си женско?Навечер или настан е веќе друга приказна...
И мојот `гз изгледа подобро во штикли, не викам не. Ама сум хендикепирана во нив - треба да пазам како одам, не можам да си подрипнам, не можам да пренесам ништо потешко од класер, а ако се затрчам ќе слетам на нос.Па сеа не знам ете ти од женски аспект гледаш и викаш дека не им фали?
Мене ми се многу језиви,поубава ми е со патика да ја видам него со ова.
Ма мене ми е јасно дека потпетиците ви се мака.Посебно не беше муабетот кога идеш на работа.Модата со овие балетанки излезе општо прифатена како обувка за преку целиот ден,како едно време што беа влечки со големи топуци.Посебно дадов пример кога ќе се дотера и сукњичка,а балетанкава вришти.И мојот `гз изгледа подобро во штикли, не викам не. Ама сум хендикепирана во нив - треба да пазам како одам, не можам да си подрипнам, не можам да пренесам ништо потешко од класер, а ако се затрчам ќе слетам на нос.
Дај ми ти предлог (сосе слика) што да носам на работа во денови кога сум цел ден на нозе. Патики не се опција - политика на фирма.
:nenene:Штиклата е идентификација дали е некој женско или не?
:nenene:
Ама поженствено и поелегантно изгледа девојка-жена со штикли, отколку со балетанки
А сериозно, штиклата те прави женско?Зошто болка? :uvo:
Па зарем само навечер или на настан си женско?
п.с.Ако мислиш на комоција , ајде со пижами да одиме на работа.
А тоа е друго. Ама ако мислиш дека со носењето на штикла пред балетанкиве ќе освоиш некој поен како поквалитетна личност или повредна девојка, лошо мислиш. Уствари можеби, кај оние кои мислат дека лакирани кондури и крават ќе ги направи човек.makedonka1985 напиша:Ама поженствено и поелегантно изгледа девојка-жена со штикли, отколку со балетанки
Не, ама се чувствувам женствено и убавоА сериозно, штиклата те прави женско?
Не се работи за добивање поени, мерење интелигенција и човечност според тоа дали некоја носела штикли или не, туку се работи за вкус.Мене лично не ми се допаѓаат балетанки.Ама ако мислиш дека со носењето на штикла пред балетанкиве ќе освоиш некој поен како поквалитетна личност или повредна девојка, лошо мислиш. Уствари можеби, кај оние кои мислат дека лакирани кондури и крават ќе ги направи човек.
Е браво за сликава