Србија ја поддржува Грција во “спорот’’ за името

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Види србоманче,со ваков акл навистина немаш место во Македонија!

А,добро ти да не сакаш цел живот на србендата да им го правиме кефот?

Која е причината пак да им го правиме кефот?Јас лично не чувствувам ништо кон србите,нит ги сакам,нит ги мразам,ама пак не мислам мојата држава постојано да игра по нивната свирка.:toe:

Е,нече мочи.:toe:
Абе бугарченце,ај да видам што ќе направиш? Ќе ме пратиш у гасна комора,ќе ме качиш на воз за Србија,што? Те чекам,повели дојди!

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Абе бугарченце,ај да видам што ќе направиш? Ќе ме пратиш у гасна комора,ќе ме качиш на воз за Србија,што? Те чекам,повели дојди!
Нема потреба од гасни комори,така и така ве направија на сапун,та и албанци,та и американци,та и европејци.Од секаде сте сардисани,што човек освен да ве жали,друго и не може да ви направи.:toe:

The Mad Doc

Алхемичар
Член од
16 март 2009
Мислења
653
Поени од реакции
46
па и вие се судите со Хрватска и со Косово бар Македонија е единствена што има решено граници :toe: ние се тужиме за непризнавање а вие за геноцид :tapp:
Си го згрешил цитатот или многу погрешно си ме разбрал.

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Така е.И затоа не треба да напаѓаме цела една нација затоа што некој нивни луд политичар изел г..на,кога Србскиот народ не го мисли тоа.
Tocno deka cel narod ne go misli toa, ali jas sum posetil nekoj srpski forumi i vesnici, i ako gi vidis nivnite stavovi ke pocnis da povrakas, zatoa ne seri mnogu, a sto se odnesuva za toa deka nie sme priznale Kosovo ako trgnime taka da gledame pak nema opravduvanje za niv zasto istoriski tie poveke ni napravile steta nego nie na niv, samo izgleda i ne sakas da gledas pa koga nekoj te pluka ti vikas deka vrne dozdz, ama i toa e dobro barem ke mislis deka se tusiras so topla voda.

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Нема потреба од гасни комори,така и така ве направија на сапун,та и албанци,та и американци,та и европејци.Од секаде сте сардисани,што човек освен да ве жали,друго и не може да ви направи.:toe:
За греота си,ама јас нема да те жалам! А од тебе ни сапун не можат да направат.

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
За греота си,ама јас нема да те жалам! А од тебе ни сапун не можат да направат.
На оваа просташтина можам само да ти кажам дека се се враќа се се плаќа на овој век.

Признавањето на Косово од наша страна не е ништо во споредба со историските неправди,кои ни ги нанесувала српската страна.

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Tocno deka cel narod ne go misli toa, ali jas sum posetil nekoj srpski forumi i vesnici, i ako gi vidis nivnite stavovi ke pocnis da povrakas, zatoa ne seri mnogu, a sto se odnesuva za toa deka nie sme priznale Kosovo ako trgnime taka da gledame pak nema opravduvanje za niv zasto istoriski tie poveke ni napravile steta nego nie na niv, samo izgleda i ne sakas da gledas pa koga nekoj te pluka ti vikas deka vrne dozdz, ama i toa e dobro barem ke mislis deka se tusiras so topla voda.
Абе стручњак,ако некој од Србија дојде на овој форум и види што се не пишувате,што ќе си помисли? Дека сите во Македонија сме глупи и бедни како вас неколкумина што по цел ден само јадат г..на за сите,а не се погледнуваат првин себеси? А овие глупи финти што ги кажуваш само го отсликуваат твојот простотилак!

Член од
21 ноември 2009
Мислења
28
Поени од реакции
1
Абе лошо е да се жалиш

Абе стручњак,ако некој од Србија дојде на овој форум и види што се не пишувате,што ќе си помисли? Дека сите во Македонија сме глупи и бедни како вас неколкумина што по цел ден само јадат г..на за сите,а не се погледнуваат првин себеси? А овие глупи финти што ги кажуваш само го отсликуваат твојот простотилак!
Да сум ги приметил овие. Изгледа се од подмладокот на вмро :tv: Па како и вечином немаат работа па с.ат овде и мислат дека некој ќе ги прочита.

На оваа просташтина можам само да ти кажам дека се се враќа се се плаќа на овој век.

Признавањето на Косово од наша страна не е ништо во споредба со историските неправди,кои ни ги нанесувала српската страна.
Толку си беден да неможеш ни самиот да се помириш дека 25% од населението ти ја крои внатрешната и надворешната политика. Тејк а ган анд шут јур селф

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22

Абе сите на нас само неправди ни прават,никој не чини,дури ни ние самите не се сакаме! А за кои тоа неправди вие зборите од Србска страна? Престанете веќе еднаш да живеете во илузија и невистина,гледајте ја сегашноста и иднината! А ако збориш за историски неправди тогаш ние Македонците треба со цел свет да се замериме!

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
СЦГ = СЦГ..2 = Равногорац = Милојко = Шарпланинац

Управа .... интервенција ?!?

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Толку си беден да неможеш ни самиот да се помириш дека 25% од населението ти ја крои внатрешната и надворешната политика. Тејк а ган анд шут јур селф
А бе ти маани ги тие 25% kај нас во Македонија и не се радувај на нив.

Ти гледај што цело Косово е албанско,цела Војводина е унгарска,источна Србија е бугарска (Босилеград,Цариброд,Сурдулица и селата околу нив) Црна Гора се осамостои и не е веќе српска.

Да не говориме што Ниш е преполн со Роми,и на крајот човек си го поставува прашањето:а,каде и која е Србија? :)

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Drugar, ne se pali ko majmun na banana, jas ne sum ti kriv ako vistinata te vrega i ako nemas dovolno dostoinsvo poveke da ja sakas tvojata tatkovina od nekoja druga, toa tvoj problem i zatoa mislis deka vrne dozd koga nekoj te pluka, pa tuka izigravas nekoj srpski advokat.

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
А бе ти маани ги тие 25% kај нас во Македонија и не се радувај на нив.

Ти гледај што цело Косово е албанско,цела Војводина е унгарска,источна Србија е бугарска (Босилеград,Цариброд,Сурдулица и селата околу нив) Црна Гора се осамостои и не е веќе српска.

Да не говориме што Ниш е преполн со Роми,и на крајот човек си го поставува прашањето:а,каде и која е Србија? :)
Абе престани да гледаш по туѓи дворови,погледни го првин твојот. Што к*р те боли за Србија? Ти овде ќе испадеш најголем србоман.

Drugar, ne se pali ko majmun na banana, jas ne sum ti kriv ako vistinata te vrega i ako nemas dovolno dostoinsvo poveke da ja sakas tvojata tatkovina od nekoja druga, toa tvoj problem i zatoa mislis deka vrne dozd koga nekoj te pluka, pa tuka izigravas nekoj srpski advokat.
На глупо човече нема што да му одговорам:toe:

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Абе сите на нас само неправди ни прават,никој не чини,дури ни ние самите не се сакаме! А за кои тоа неправди вие зборите од Србска страна? Престанете веќе еднаш да живеете во илузија и невистина,гледајте ја сегашноста и иднината! А ако збориш за историски неправди тогаш ние Македонците треба со цел свет да се замериме!

Spored boldov : zosto togas gledas toa sto nie go priznavme Kosovo? ne gledaj sto bilo , gledaj napred.

Kajgana Shop

На врв Bottom