S
smart ass
Гостин
Ами ако осиромашениот ураниум ја зголемува интелегенцијата,да купиме од русија и да им подариме на хордативе од исток...белким ќе стасат до ниво на ајкју имбецил,или дебил...сепак ќе бидат функционални....технички

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Арно ти текна да кажиш,магарето на зајакот, колкаи уши имаш :pos2:
Првата Косовска битка барем официјално беше нерешена, а пак нашето Илинденското беше тотално фијаско :kesa:

Не.После тоа дупло ќе ми се врати, добри се за природно ѓубриво, и лесно се рециклираат...:wink:
Да те прашам....... кај живееш ти....во Македонија или Србија....
Ако живееш во Србија ..ај те разбирам, секој го фали своето, но ако си од тука....не ќе да е добра работата....со умот.
Не ми е поентата да ја критикувам Македонија или да ја фалам Србија.На почетокот некој напиша Србија најзаостаната земја и такви работи па прашувам има ли нешто што во Македонија е подобро од Србија.
народот е подобар? Во што?
Ima edna nepisana definicija na forumov, ako ne plukas i pcues po sosedite, togas si predavnik i ne si patriot.
Ima edna nepisana definicija na forumov, ako ne plukas i pcues po sosedite, togas si predavnik i ne si patriot.
Првата Косовска битка барем официјално беше нерешена, а пак нашето Илинденското беше тотално фијаско

А ако критички се осврнеш на лошите работи во Македонија тогаш си предавник или Србо-Бугаро-Влав.
Во ред е тоа да го кажеш, но да имаш аргументи. Кога некој во многу постови ги фали Србите (може тоа лесно да се провери со преглед на профилот на членот) а ги омаловажува Македонците тогаш веројатно го заслужува тоа што го добива.Ima edna nepisana definicija na forumov, ako ne plukas i pcues po sosedite, togas si predavnik i ne si patriot.
A da napravevme eden reality check,so edna hipoteticka situacija : Kako nie Makedoncite ke se odnesuvavme kon Srbite i Srbija, dokolku Srbija ja priznaese samoproglasenata Republika Zapadna Makedonija so glaven grad Tetova za Nezavisna Drzava?
Stavete se vo kozata na drugiot,za da vidite kakvi cuvstva ima kon vas, i potoa filozofirajte,so "psovki i navredi".
А ако критички се осврнеш на лошите работи во Македонија тогаш си предавник или Србо-Бугаро-Влав.
Не доколку не пишуваш еднострано, т.е. само за тоа да пишуваш а да ги величиш другите „добронамерни“ соседи како безгрешни а вината само во Македонците да ја бараш. Посебно па некој што не е етнички Македонец кога го прави тоа и зборува од име на Македонците.
Е споредбата е ...Како можеш да споредиш дел од република со автономна покраина. Автономна покраина...Ima edna nepisana definicija na forumov, ako ne plukas i pcues po sosedite, togas si predavnik i ne si patriot.
A da napravevme eden reality check,so edna hipoteticka situacija : Kako nie Makedoncite ke se odnesuvavme kon Srbite i Srbija, dokolku Srbija ja priznaese samoproglasenata Republika Zapadna Makedonija so glaven grad Tetova za Nezavisna Drzava?
Stavete se vo kozata na drugiot,za da vidite kakvi cuvstva ima kon vas, i potoa filozofirajte,so "psovki i navredi".
разлика меѓу автономна покраина (патем имаше 2...Косово и Метохија И Војводина...и 6 републики) и регион во Македонија, град и слично...