Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Ја еднаш наидов, на форумов негде, на цитирани постови на некоја си Eci (мислам беше).
Епа од коа сум тука (2006), не сум се изнасмеал така. Не можам оригинално да и ги најдам од кај и се земани тие цитати, гарант од некој форум кај што не идам, нешто љубав, лепота, мода and staff.
Битно имаше доста цитирано постови од неа и све беше толку надреално, ко да го читам Хармс поново.
Ако девојчето била серозна коа ги пишувала, свака и част, си има интересен живот.
А ако не, онда пак свака и част. Генијалка.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
ааааааа.... добро добро, значи ти си мавала сеир цело време....ааааа........ добро сеа ми е јасно све, ол аполоџис.
Но проблемос :)
инаку,и така и сама на себе си се смеам шо сум пишувала :)
јбг,созреваме полека изменуваме се како личности,а форумо е добро место да видеш како си размислувал порано
у смисол „еј сеа ке изреметам фацка сум :vozbud:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
крајно болна тема за мене :kesa: со икањево..неам проблеми...со ждригањево само после пивце..а и се контролирам...ама за прдењево еееееее бе...неможам да го задржам никако...ете некна во дискотеката во Неготин..борис мислам беше..абе се скапав прдејќи ..гаќиве ги скинав...ја не сетив мирис..дали пошо пијан бев незнам..али другаров мој вика ти си само за у хотел промаја...и тамам кај 1 саатот во Неготино ѓомити традиција било сите од долниот спрат горе да одат..и иде 1 саат и сите наеднаш аууу нагоре....се чудам ја шо е финтаа..и другаров ми ја праи многу прдиш сите бегаат горе..и етего 4 дена по ред ми мава ремет...али што је ту је:baeh:
Sharing is caring.
Уствари, не знам зошто го ставам постов во темава, зашто не се смеев. At first I was like
indexphps.png
and then I
1259762841580.jpg

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Опција промена на ник: Citro_love во CiTro бе :pos:
Каков напредок! pozdr@v4e

insence

VendettaQ
Член од
30 јануари 2011
Мислења
193
Поени од реакции
12
Офф:

Замислувам полу-црн еѓипјанец испечен од сонце....
Станува сабајле....
Јаде, вари кафе на електричниот шпорет кој патем се напојува со електрична струја од "багдат батерии"....
Излегува од неговата скромна каллива шупа и се упатува на работното место притоа користејки тротинет со полу-дрвени полу-палстични трклала....
Истото го прават и неговите соселани....
Пристигнува на работното место каде денес ќе ја делка пирамидата од која ќе се добива вселенската енергија која го напојува еѓипетското општество....
Влага во тунел носејки заштитна капа од карбон-фибер, ја пали DeWalt торната која исто така е напојувана од "supercharged bagdat batteries"...
И отпочнува со работа...
За разбивање на монотонијата слуша Гиза-Рамзес II Сити радио, кадешто дознава дека денес фараонот ќе пристигне на местото на градењето на новиот вселенски генератор(пирамида)....
За да види како тече работата...
Со неговото најново превозно средство (хелихоптер) увезено со минимален данок и царина директно од добропознатите работилници на Атлантида....
:pos:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Најинтересно/Најнервозно/Најубаво/ што Ви се има случено во Болничките ходници?

Ацко напиша:
Сите мртви сериозни

Kajgana Shop

На врв Bottom