Шмеќер со ТАПИЈА!:pos2:Најпрво се фаќам на крајот на орото и така имам мегдан да ги покажам сите мои способности и марифети во вртење потклекнување и дигање на раце, а со тоа целосно го свртувам вниманието на сите кон мене. Така по завршување на тоа оро на следното веќе сите сакаат јас да ги заведам и да бидам главниот ороводец. Е тука веќе настанува кулминација, како главен заведувач на орото јас го превземам главниот збор, а останатите го прават она што јас ќе им кажам, како например дигам високо раце и викам: Беремо крушке, беремо крушке! Па спуштам доле раце ниско и викам: Скупљамо мед, скупљамо мед! .... и така
Хахахахахахахахахахахахахахахахааха КОЛОВОЏАШмеќер со ТАПИЈА!:pos2:
и на ова враќа бјанконеро со свој стилНапишано од IOsonoINTERISTA
Брат три дена трола сум имал тежок пролив кој поминал побрзо...
:pos2:кој рече дека поминал?
БЈАНКОНЕРО is back
општо за цела тема прашуваш или на гадхејт ас мислиши шо е тука смешно?
Ах бре деца....за шо се замарате.За трави.Имате у дворо сите освен тие шо се циментирани - наберејте си.Тава ке идаш мааалце подалечко.На пр ке си почнеш со екстази(тие ептен јаките 2000 денара 1 шаренко апче).Е после тва сеа зависи и до организмо шо как поднесуе.Ак сакаш на кока, ак не остани си на екстази некоо година така убавко.После то погребо идит.Спремејте си црни руби за најблиските.Колку на не мора да купуват.И осигурајте си парцела на гробишчата тваа најбитно.Ак не ке завршате как мене шо дава совети на клинци да не зимат екстази :jaj:
Значи пишала сум у темата ке пишам пост пак.Земав екстази, да.Додека траеше дејството беше супер.Се журкаш, играш, се смееш.Ама утредента...Сите ти се криви.Се ти е криво.За 1 минута уништив се што сум градела со години.Скарах се со едни личности шо ми се стварно драги!Не би земала пак!Видех го „волжебното“ дејство на екстазите кое после неговото завршување те тресне депресија ко да ти се срушил цел свет.Само прашање : имав проблеми со шекеро(уште имам де).Пренизок ми е на моменти и знам да се онесвестам без никакво „предупредување“.Ке може некој да ми даде информации како екстазата би влијаело на ова?Благодарам.Лав компјутерс и екстази скарани до смрт.
Не се дрогирам мразам дроги и не се ни трудам да прочитам нешто повеке за них доста е шо знам дека се штетни и дека од них нема спас
Јас сакам да пробам екстази.
Екстази?Пробано.Супер е.Ке земам пак.![]()
Треба да се запазат и датумите на некои од мислењата. Како и да е, одете на профилот, кликнете на Најди ги сите мислења... И вечерта е ваша!Дрога?
-Не благодарам, ИМАМ
изгледа на крек билаНајдобри мислења има во темата Дрога.
Треба да се запазат и датумите на некои од мислењата. Како и да е, одете на профилот, кликнете на Најди ги сите мислења... И вечерта е ваша!![]()
Мина времето коа се зезаах на Кајгана јасИначе 14 години има струмичанкава?, па мислев дека сме дораснати за некои ствари...