Поштовам.Blagodarime!
Droga ne, priroda da!
Blagodarime!
Droga ne, priroda da!
Се што расте во природата - се знае што е отровно , што нема ефект - а што те праи сателит :балон:Што подразбирате под природа освен канабис и печурки?
не се глупирај , и да си пробала и да не си ... не ја бива Хемија , ај прочитај Смарти шо пиша за хемиски ствари ...Екстази?Пробано.Супер е.Ке земам пак.
Дете, зошто се глупираш? Имаш 14 годинки, мислиш оти е фенси да се фалиш дека си земала екстази?Екстази?Пробано.Супер е.Ке земам пак.
Аааа тва пиши ми по 5-6 недели.Во средно конзумирав екстази (година дена интензивно) и компликациите и тиковите ги јадам и ден денес...само еден совет : xtc kills, clear your mind!
Гајле ти е јас колку год иам?Дете, зошто се глупираш? Имаш 14 годинки, мислиш оти е фенси да се фалиш дека си земала екстази?
Не ми е гајле колку си, ама само ја расипувате темата кај шо Гаро и Смарт ес даваат убави совети шо и како со трева, габи и ЛСД.Гајле ти е јас колку год иам?
пак ќе побараме од админиве некој да подзачисти малцеНе ми е гајле колку си, ама само ја расипувате темата кај шо Гаро и Смарт ес даваат убави совети шо и како со трева, габи и ЛСД.