Пост на кој сте се изнасмеале

Жи-Ва и Жито Вардар. Мислев две различни ствари се.
Јас како шо знам Жи-Ва е месна индустрија а не верувам дека и Жито Вардар е истото.Или и јас сум грешка

На Фан Клуб: Реал Мадрид

extreme1

ova se znaese deka nema da dademe gol uste od start...

hiagin sto e drvo nevideno

-Јас

Кој е тој hiagin По ѓаволите ?

extreme1

promasiv bukva be glup

ete go smeniv sega
treba malku da ti tekna u akalot za koj igrac pisuam

ova se znaese deka nema da dademe gol uste od start...

hiaguin sto e drvo nevideno
-Jac

hiaguin - Ахахахахахаха. Чудо си.

Цело време сакаше да каже за Higuain Ама никако не знаше да го напише Неговото Име.

Апсурдите во животот

cvetanovskiigor напиша:
Ова е обемна тема , целта ми е да се бараат и пронајдат апсурдите во животот , како би се констатирала нивната позадина и причина за нивнотот постоење , а со тоа и полесно да се справиме со истите (односно да ги снема).
Ги има многу , милиони ........... па да почнеме.

--- надополнето ---

Јас еве би почнал со високите потпетици такозвани штикли.
Не ми е јасно , може сум јас у заблуда и промашувам нешто ама од моја гледна точка стварно нема смисла.
Да беше за во циркус ке сватев некако , ама да се мачи човек да оди ..... не ми е јасно.
Недај боже да треба да побрзаш негде или да треба да одиш на некој нерамен пат.
Се надевам дека ке се разбере оваа глупост час поскоро и жениве ке се ослободат од големи маки.
:pos2:

74998701.jpg

Да ја бапне,а?

ДЕГЕН
иако по муабетиве горе смрдиш на педер па и баш не размислуваш од овој аспект како мене и затоа неможеш да разбереш зошто има за и против успивањето, во твојот свет си само ти и твоето сфаќање со по некој партнер со тркторски гуми истетовирани на јајцата да може да го повлечат ако загљиби у гомна...

:vozbud:
:pos2::pos2::pos2:
:pos::pos::pos::pos:

Кој не размислува како него, смрди на педер...хихихииии
и го влечат педери со тетовирани тракторски гуми наоколу...
иии.....лаже краде и има вошки.

:vozbud:
:pos2::pos2::pos2:
:pos::pos::pos::pos:

Кој не размислува како него, смрди на педер...хихихииии
и го влечат педери со тетовирани тракторски гуми наоколу...
иии.....лаже краде и има вошки.
целта беше друга, ама и лесно е да направиш заебанција со извадок од мислење за да ни биде на сите нели поинтересно, да се насмееме...

целта беше друга, ама и лесно е да направиш заебанција со извадок од мислење за да ни биде на сите нели поинтересно, да се насмееме...
Целта ти беше со навреди да го ставиш во сенка она што и ти длабоко у себе го знаеш а одиш против тоа.
Инаку зошто некој би напишал толку глупости на толку мал простор ?

Целта ти беше со навреди да го ставиш во сенка она што и ти длабоко у себе го знаеш а одиш против тоа.
Инаку зошто некој би напишал толку глупости на толку мал простор ?
има една песна од Ристе од рипор се вика "сети се", па така...сети се кој вреѓа, а те молам просветли ме што ја длабоко у себе знам и одам против?
јас незнам, молим те кажи ми
те пецна реалноста?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom