А да си ги прибереш ти сите дома шо несакаш да ги успиваат нели пошо си хумана а мене на улица ми сметаат а ти пошо си љубител можеш да си ги земеш во соба и да бидеш хумана , ти мирно да спиеш дека си спасила живот јас мирно да си шетам без да се загледувам во лингури дали ке ме каснат или нема.Абе ајде се е средено во државава,па за кучињата се фатиле.
Остајте ги на мира кучињата,доста се изживувате со нив!
Кастрација Да , Успивање НИКАКО!
Нема потреба јас да ги прибирам во соба, тебе ако толку ти сметаат подобро затвори се ти во соба и не искачај надвор.А да си ги прибереш ти сите дома шо несакаш да ги успиваат нели пошо си хумана а мене на улица ми сметаат а ти пошо си љубител можеш да си ги земеш во соба и да бидеш хумана , ти мирно да спиеш дека си спасила живот јас мирно да си шетам без да се загледувам во лингури дали ке ме каснат или нема.
Да се нарекуваат шинтерници во кој одкако ке одседат ден два лингурите се успиваат^Епа баш за да не е в соба кај неа постојат во другиве држави специјални институции.
БУ ХУ ХУУУУУУУУУУУУУУУУУУ леле колку интелигентен одговор ц ц ц ц ц ц ц ц колку вијуги потроши за да го смислиш ова ?? сите три или ?Нема потреба јас да ги прибирам во соба, тебе ако толку ти сметаат подобро затвори се ти во соба и не искачај надвор.
Кучињата немаат проблем со тебе,ти имаш проблем со кучињата,затоа подобро ти не искачај од соба,а кучињата слободно нека си шетаат!
Опрај се бе 30 години имаш , кој си ти да кажеш дали некого треба да го има или не ?голем глас ЗА Успивање од мене
Да, во Македонија, препрочитај го постот ак не ти е јасно за шо прам муабет.Да се нарекуваат шинтерници во кој одкако ке одседат ден два лингурите се успиваат
--- надополнето ---
БУ ХУ ХУУУУУУУУУУУУУУУУУУ леле колку интелигентен одговор ц ц ц ц ц ц ц ц колку вијуги потроши за да го смислиш ова ?? сите три или ?
к*р да не те боли колку имам и дали треба да се опраам.Опрај се бе 30 години имаш , кој си ти да кажеш дали некого треба да го има или не ?
к*р да не те боли колку имам и дали треба да се опраам.
мој став е дека треба да се успиваат, немора да биде и твој, ама не се дрзнувај да ми казувас дали да се опраам или не за нешто за што се гласа на темава.
ти пошто се криеш за годините еве вака ке ти одговорам зашто сум да се успиваат
предпоставувам дека си мочко некој и коа ке пораснеш, ако даде господ (се надевам ке даде искрено од срце ти пожелувам), да си створиш фамилија, и така со детето твое да се шеташ низ парк и да ти се пуштат чопор кучуња, гладни, па да го земеш у рака и да бегаш, усвет да фатиш, гаќите да си ги наполниш, и да отидеш на телевизија и да побараш уште 1 чопор да ти пуштат оти од овие многу лесно си избегал..
или коа ке ти иде детето у школо недај боже покрај некој контињер да поминуе па да незнаеш која све вакцина да му ја дадат коа ќе го касне некое, или само ќе му за'ржи и ќе ко исплаши, да незнаеш н акој психијатар да го однесеш. Тогаш ќе ти кажам кој сум јас да кажам кого да го има а кого не, а до тогаш не се осудувај да ме навредуваш кога на поставено прашање одговарам различно од тебе.
ДЕГЕН
иако по муабетиве горе се смрдиш на педер па и баш не размислуваш од овој аспект како мене и затоа неможеш да разбереш зошто има за и против успивањето, во твојот свет си само ти и твоето сфаќање со по некој партнер со тркторски гуми истетовирани на јајцата да може да го повлечат ако загљиби у гомна...
незнам кај прочита дека ме бркале, ама јбг ни пример несмееш да посочиш, тоа ти е, а инаку да, детето на мој другар д'тка од улично куче у маало, го касна на враќање од школо па ако тоа ти е смешно... има институции.очигледно ти нема спас.
Го бркале кучиња аахаххахах сигурно си бил пијан и си халуцинирал нешто.
И што ако сум у тоа твое маало ?незнам кај прочита дека ме бркале, ама јбг ни пример несмееш да посочиш, тоа ти е, а инаку да, детето на мој другар д'тка од улично куче у маало, го касна на враќање од школо па ако тоа ти е смешно... има институции.
иако не е за утеха (бар не негова), ама после тоа еве 4 години нема улично куче во маало кај нас, а и кога ќе се појави некое, набрзо го снемува..
што мислиш зошто?????
штета што не си ми у маало...