Ризико

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.055
Поени од реакции
1.178
Дали има некој играно до сега?
Игравме со другарите пред 2 години, и сега го најдовме ризикото и цел ден играме, многу интересна игра.

Многу интересна и едноставна игра. Избираш карта со мисија и треба да ја извршиш. Тоа е најчесто освојување на територии, уништување на некоја армија...

Добар начин кога е досадно да помини времето. :)

risk2screenbig1.jpg

јас го играм и тоа секој ден. кога не можеме да се собереме во живо да спукаме некоја партија, го играм онлајн со други луѓе од цел свет и тоа ова горе што го имаш на скриншот - Risk II. Топ занимација ми е!!! :aplauz:

јас го играм и тоа секој ден. кога не можеме да се собереме во живо да спукаме некоја партија, го играм онлајн со други луѓе од цел свет и тоа ова горе што го имаш на скриншот - Risk II. Топ занимација ми е!!! :aplauz:
И денес игравме цел ден немам фатено книга многу интересно е но одзема време. Кога ќе се заиграш нема крај :)

да топ е ја играв и јас со еден другар и со други на нет
у последно време слабо

Многу бесна игра е ризик до пред 2 месеци играв со друштвото и ми се има случено 2-3 пати да скапам по 14 часа игра. И сум во план со друштвото да го купиме Risk 2010 AD многу е бесен со има во Веро и е 3 илјади денари.

Многу бесна игра е ризик до пред 2 месеци играв со друштвото и ми се има случено 2-3 пати да скапам по 14 часа игра. И сум во план со друштвото да го купиме Risk 2010 AD многу е бесен со има во Веро и е 3 илјади денари.

Немој сине ќе се заебеш. Сите оценки ќе си ги расипеш и ќе главиш до 3 сабајле. Ова од лично искуство со Риск 2010. Фантастично заразна е играта.

Може линк?

треба да ја имаш инсталирано играта и уште едно програмче за вмрежување со другите играч

сеа неам даунлод линкови да постирам,ќе се потрудам да најдам

едит: играта клик тука
програмчето клик тука

инсталирај ги,и уклучи го само програмчето и влези во соба и чекај креаторот да ја стартува играта
играта од кај тебе од пс сама ќе се покрене

треба да ја имаш инсталирано играта и уште едно програмче за вмрежување со другите играч

програмчето клик тука

инсталирај ги,и уклучи го само програмчето и влези во соба и чекај креаторот да ја стартува играта
Фала многу!

Темава у срце! :))))

Ме фативте во игра сега:) Како што гледате(02:20часот) капеме по цели вечери...се оставаме! Последен бев предходната партија, па сега чекам...хехе

програмчето клик тука

Да си здрав и жив!
Туку на овој сајт најдов и монопол и бидејќи не се разбирам а има повеќе верзии по кој редослед да симнам и инсталирам?

Леле ризик :vozbud:. Игра во која убедливо имав најмалку среќа од сите, но компензирав со вештина. :) Играме веќе 7-8 год. и бааги пати по цела недела имаме останувано само на ризик.:icon_lol:

Да си здрав и жив!
Туку на овој сајт најдов и монопол и бидејќи не се разбирам а има повеќе верзии по кој редослед да симнам и инсталирам?

кај виде монопол жити све хехех :D
ако сакаш монопол клик овде
реал ворлд монопол најјако нешто
јас го играв дури беше бета,сеа е све од почеток и не можам да се замарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom