Виктор Карамарков од Скопје е серискиот убиец - бројот на убиени сеуште непознат!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Точно.

Инаку рекоа и на вести тоа. Демек ги читал многу книгите на Достоевски и можеби му бил идол Раскољников.

брат требало една вечер да седиш со него,па ке видеше во кој филмови беше влезен дечково....трипаше некој безвезни работи што само тој ги разбираше,а сите околу него се чудевме што му е...

брат требало една вечер да седиш со него,па ке видеше во кој филмови беше влезен дечково....трипаше некој безвезни работи што само тој ги разбираше,а сите околу него се чудевме што му е...
Ама раскажуваш на делови,дај кажи повеќе ако веќе си се знаел со него.Вака кажуваш не докажуваш.

Убиствата не биле долго планирани и немал одредена шема.Грешка си.

Паметен да си ја заборавиш секирата со која што убиваш?

За болдот: сите ги убивал со секирата, ги ограбувал само та што го носеле, и вратата секогаш ја заклучувал однадвор кога си одел.
Знак на шема.
Убиените се претежно стари жени, значи размислувал каде живеат стари жени, сами итн= план.

За неболдираното: може сакал да биде фатен па демек ја забораил.

А инаку, психијатарот рече дека карактеристично за сериските убијци е да не се каат и да се ладнокрвни.
Виктор после секое убиство одел во црква да му се простат гревовите.
Чудно.

За болдот: сите ги убивал со секирата, ги ограбувал само та што го носеле, и вратата секогаш ја заклучувал однадвор кога си одел.
Знак на шема.
Убиените се претежно стари жени, значи размислувал каде живеат стари жени, сами итн= план.

За неболдираното: може сакал да биде фатен па демек ја забораил.

А инаку, психијатарот рече дека карактеристично за сериските убијци е да не се каат и да се ладнокрвни.
Виктор после секое убиство одел во црква да му се простат гревовите.
Чудно.
Ја заборавил намерно да го фатат?Не верувам,тоа може да го искористат како лага ако веќе го судат за да му намалат казна,по претпоставка дека е он убиецот.Одел од куќа на куќа и не размислувал каде живеат,туку ги гледал кога им влагал дома.Секако бил паметен и напаѓал стари жени таму каде што најмалку ќе изеде ќутек:)

Ја заборавил намерно да го фатат?Не верувам,тоа може да го искористат како лага ако веќе го судат за да му намалат казна,по претпоставка дека е он убиецот.Одел од куќа на куќа и не размислувал каде живеат,туку ги гледал кога им влагал дома.Секако бил паметен и напаѓал стари жени таму каде што најмалку ќе изеде ќутек:)

Па знаел кај живеат стари жени кои се сами.
Ако не е сигурен дека влага у куќа кај шо има 5 члена, нема да се обиде да влезе таму.

А за другото не знам, реков можеби

Па знаел кај живеат стари жени кои се сами.
Ако не е сигурен дека влага у куќа кај шо има 5 члена, нема да се обиде да влезе таму.

А за другото не знам, реков можеби
Ама сепак мислам дека не знаел се додека не влагал зашто убаво пишува во воведот од Acid дека пробал една да убие и во тој момент излегол синот или внукот па се предомислил.Да не е овој истиот што ме сретнуваше низ град и ми бараше пари за автобус:toe:
Сеа пола Скопје ќе се запрашува како мене ако имале контакт со некој млад човек на негова возраст:pos2:

Јас и мајка ми на два наврати му дадовме пари на типов кога се појави на врата.
Мртва озбилна сум!

Беше апла надрогиран, едвај стоеше и верглаше ко навиен, и му дадовме пари колку да се тргне.
Леле еј, I can't believe it! Face to face со типов.

Јеј, имам приказна за внучињата сеа.

не се отвора врата, не се дава пари, не се дава мастики на семафори, не се дава пред црква НЕ СЕ ПОМАГА.....баш ради вакви глупости.....

кој сака да помогне имате мобил фондации, црвен крст, цркви, тоше проевски фондации, детско село, грин пис и што ти не.....се друго е лудо или лоповско мме....

АДА си го исплашила изгледа:bravo:, да била мајка ти сама кој знае...срека...

Дрогата си го направила своето...:toe:

Не би се согласила само со ова, зошто има многу наркомани што не се убијци, уште помалку сериски убијци. Значи има нешто многу повеќе изреметено во перцепцијата и мозокот кај тој човек.

Многу сериски убијци се поврзувани со мајките, значи или отсуството физичко на мајката во неговото детство или нејзиното преголемо присуство во неговиот живот. Во секој случај, ни тоа неможе да се земе како релевантно, но сепак е субјективно кој како ги доживува работите.
Премногу фактори донеле за да заврши вака монструозно, морбидно. Незнаеш кој живее до тебе, со кој се возиш во автобус, на кого отвараш врата ...

Кога сме кај отварањето врата, има нова шема низ Скопје, незнам каква зошто не се обидов да дознаам, но инкасатор од водовод доаѓа во 23 навечер да проверува состојба на саат. Бидете повеќе внимателни, навистина незнаеме кој што носи во себе.

OK, сите што мислат дека не е нормален, дека му фали буквално нешто во мозокот, нека дигат протести, петиции.. да го преместат во ментална установа, каде ќе го хранат со лажичка, место човекот, ненормален, да живее во затвор. Како можеле тие woши woши wуѓе?!?! Затвор?!?!?!

Ќе поверував во моментот со интелигенцијата доколку веста беше „Полицијата се уште трага по убиецот“, место „Полицијата го фати убиецот зашто овој си ја заборавил секирата и пробал да го продаде златото кое го крадел од утепаните баби“. Си имал проблеми човеков и бил уфилман (или...посоодветен збор тука би бил „укниган“), далеку од мастермајнд ладнокрвен сериски убиец. Убива баба, па се кае, па паничи...ах, како типов да сакал да го одглуми Раскољников, од почеток до крај. Само една работа заборавил - нема Сибир. :baeh:

Па кажаа дека Раскољников му бил инспирација,со исто оружје касапеле и двајцата...Нека го турат во затвор,па таму додека го бара сапунот нека си ги простува греовите самиот себе:pos2:

првенец во генерација им бил :vozbud: што очекувате ја ви вика од учење се збудалува вие не ми верувате. како и да е тешка психа е овој

Како што разбрав, бил тепан од мајка му како мал. И пак да кажете дека физичкото насилство не влијае на психата на човекот.

Кога сме кај отварањето врата, има нова шема низ Скопје, незнам каква зошто не се обидов да дознаам, но инкасатор од водовод доаѓа во 23 навечер да проверува состојба на саат. Бидете повеќе внимателни, навистина незнаеме кој што носи во себе.

Јас го познавам мојот,тука нема промашај:)
Но не верувам дека во иднина ќе отварам на непознати (а секој ден ми ѕвонат на врата),читајќи ја ада и слични на неа.
Страшно време дојде...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom