wild dolphin
Мал човек а голем ждерач
Значит - дрвја има, долу се, под земја, ама се во другата соба. Од кај шо удира очигледна сончева светлина. Епа, во ред тогаш.
значи не е фејк сепак посои собава и бункерот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значит - дрвја има, долу се, под земја, ама се во другата соба. Од кај шо удира очигледна сончева светлина. Епа, во ред тогаш.
значи не е фејк сепак посои собава и бункерот![]()
Не, не... не е, се извинувам. Штом пали логиката дека би имале листопадни дрва кои растат подземно, во пресветла соседна соба, чија врата никако да ја забележиме кај е... не е фејк.
епа кога велгуваш во една соба да сликаш и да ја фатиш скоро цела у кадар се местиш до вратата и камерата накај цела соба и вратата не ја сликаш и затоа ја нема!
Значи, влагаш во собата, вратата е зад тебе, од таму удира светлината, ама сенката се проектира како светлината да удрила од спротивниот ѕид.
ОК, може и така.
Стварно бе Кире пизда му матер шо си се закачил за девојчево, нешто ти има згрешено, не ти дала... е добро де, мора и една таква да има, пола Скопје го легна. Аман. Гледаш дека е под земја тоа, и кромидот се трансформира во лисја, квантна физика не знаеш ти, шо сеа го тупиш.
не мора да се оцрта бидејки некои врати се отвараат надворешно а некои внатрешно! ако се отвара надворешно тогаш нема шанси да се проектир а ако е внатерешно мора малку да се оцрта!
Аааа... добро, сфатив сега. ОК, победи, се откажувам.
Ете гледаш, и Виктор и Фантом ме искараа.
е сега затоа што те искараа или нависитна има логика моево!
Собери се каде што сум те цитирал, ќе видиш дека јас навистина немам право. Има логика твоето. Се откажувам.
Ќе си се повлечам јас од темава. И ќе си продолжам да си живеам во илузорен свет каде сонцето свети само над земја, каде што и растат дрвјата, и ќе и верувам на нацртната геометрија која вика дека кружни тела даваат кружни сенки.
Брат, ко имале пари да напрает вакви чуда од бункери, нормално дека ќе најдет и начин сонце под земја да грејт. Иначе, како ќе живеет без сонце. Мисли малце баму мамата.
Плус сенката е намерно таква, ради збунвење на непријателот. Луд јебе збуњенога, ти теквит?