Bratot
Стоик и Машкртник!
Пак ја однесовте темава во погрешен правец, мислев да ви дадам шанса, малце слобода да дискутирате да не биде дека ве цензурираме постојано бидејќи и мене ми е смачено да ве карам ко деца да сте.
Вратете се на темата и авторот нека ја објасни поентава на истата, за што дискутираме?
Доколку е за провоцирање и мерење на ташаци не и е овде местото.
Друга работа, Пикасо, сега го нема вечниот твој кривец - анавено, на темава, меѓутоа продолжуваш со истиот навредлив речник, без никаков повод.
Седум дена бан од тема за тебе, а доколку ми плачипичкосуваш на профил ќе биде траен.
За крај, оние кои сакаат и имаат што да кажат на темава, нека го сторат тоа, сето останато ќе биде бришено.
За оние настојчивите мудреци ќе има и санкции.
Благодарам, а сега продолжете.
Вратете се на темата и авторот нека ја објасни поентава на истата, за што дискутираме?
Доколку е за провоцирање и мерење на ташаци не и е овде местото.
Друга работа, Пикасо, сега го нема вечниот твој кривец - анавено, на темава, меѓутоа продолжуваш со истиот навредлив речник, без никаков повод.
Седум дена бан од тема за тебе, а доколку ми плачипичкосуваш на профил ќе биде траен.
За крај, оние кои сакаат и имаат што да кажат на темава, нека го сторат тоа, сето останато ќе биде бришено.
За оние настојчивите мудреци ќе има и санкции.
Благодарам, а сега продолжете.