A
Alexander Nevsky
Гостин
Ако е темно ќе ти запалам светло подобро да ме видиш...Друже честито победа. Се гледаме на Олд Трафорд.
Ако е темно ќе ти запалам светло подобро да ме видиш...Друже честито победа. Се гледаме на Олд Трафорд.
Се знае кој е кој во Англија, Манчестер Јунајтед, 18 титули, 3 пати едннподруго и актуелен Шампион на Англија!da se znae koj e koj vo anglija
CHELSEA RULZ !!!!!!!!!
Изигравте подобро, затоа што ја игравте „педерската“ игра, тапење на средина...Ај да им честитам на фановите на Челзи,иако ЧЕЛЗИ НЕ ЗАСЛУЖИ ДА ПОБЕДИ..
Но ајде..Не ми е мака толку што изгубивме,бидејќи ви покажавме и докажавме дека не се ништо посебно,дека не сте ни малку подобри од нас..На Стемфорд Бриџ игравме подобро од вас и тоа без 3 стандардни првотимци...Се виде колку сте јаки
ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА НА ЧЕЛЗИ!!!!!!!!!!Само ако напишал некој дека ова е заслужена победа на Челзи :nenene:
А они 3 вкупно имаат..:pos2:Се знае кој е кој во Англија, Манчестер Јунајтед, 18 титули, 3 пати едннподруго и актуелен Шампион на Англија!
Нешто нејасно?
Нејасно е како денес изгубијаСе знае кој е кој во Англија, Манчестер Јунајтед, 18 титули, 3 пати едннподруго и актуелен Шампион на Англија!
Нешто нејасно?
За тоа што те прашав за еванс.За што не додискутирав?
Не серете многу, надиграно бевте секако!Изигравте подобро, затоа што ја игравте „педерската“ игра, тапење на средина...
Игравме како што си сакавме..Неможете вие да ни кажете како да играме..Вие како игравте лани против Барса??Изигравте подобро, затоа што ја игравте „педерската“ игра, тапење на средина...
Прими го со чуство и тоа од Тери:tv:Абе оди да ви ебам пичките смрдени!!! Кај е играта "шампионска" за која праевте муабет. Само вака гол од среќна ситуација. Ама има реванш и има уште многу натпревари, со среќа не знам до каде. Битно за сите гомнојадачи ви покажа Манчестер како се игра и на гости. Ајт сеа со среќа победата, среќна ама доволна за да се порадувате.
И најдобрите губат, нема екипа што нема загубено или пак Челзи има 12 победи годинава?Нејасно е како денес изгубија
Реков погоре, требаше да е 0-1 или 0-2 за нас и црвен картон за Еванс!За тоа што те прашав за еванс.
Еванс ке јаде казна од федерација, кулирај :helou:За тоа што те прашав за еванс.