Челзи - Манчестер Јунајтед (Недела 17:00h)

Дербито ќе заврши со:

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
А што има врска дебаклот со историјата???
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Јунајтед е клуб со историја,па тешко дека ќе доживее дебакл,само што лани на олд трафорд изгуби 1-4:pos2:
Џабе што не победија,на крај Гигс бакнуваше пехари а Џерард камери:pos2:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Стварно има идиоти по форумиве. Да речам ќе победат Јунајтед ќе речите кај одиш, Челзи се ѕверови, да речам ќе изгубат, тогаш си дудлач!
Не гледам зошто би бил дудлач и што би добил со тоа?
Pa so takvi komentari mozesh da se zdobiesh samo so dudlachki rejting. Dik begajte, dojde strategot i znae koj vo kakva forma e (demek nie ne znaeme) i znae koj ke pobedi. :pos:Derbi natprevari ne dzabe se vikaat, ama izgleda ne si ti mnogu zapoznaen so toa. Rubin Kazan osvoi 4 boda protiv Barcelona, a ti ovde pisuvas deka Man. Utd. nemaat nikakvi sansi i deka (ova najdudlackoto sega) so 1 bod si prezadovolen.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Гласав за победа на Челзи според мене имаат поквалитетен тим :toe:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Тешка утакмица ќе биде ова, Манчестер нема лесно да се предаде пред се поради искуството на тренерот и квалитетот на тимот, но сепак мислам дека Челзи ќе тепа овојпат поради моменталната подобра форма и играњето на свој терен.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
недела ги бркам жената и детето, земам 2 литра горско и мортадела 300 грама и ако победи челзи после ќе ги носам на пица ако загуби или нерешено ќе бидам тажен и ќе гледам цела вечер после хистори канал.

дали мојата фамилија недела ќе јаде пица??????

GO CHELSEA!!!

Член од
1 октомври 2009
Мислења
107
Поени од реакции
5
недела ги бркам жената и детето, земам 2 литра горско и мортадела 300 грама и ако победи челзи после ќе ги носам на пица ако загуби или нерешено ќе бидам тажен и ќе гледам цела вечер после хистори канал.

GO CHELSEA!!!
Isto kako jas da sum go pishal:smir:,mislam oti pizza ke da e

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

GO CHELSEA!!!
Шулц ако сакаш заедно ќе го гледаме фудбалот:helou:
Ама искрено тешко ќе е за Јунајтед без Роналдо, едноставно не сме на нивото од лани:smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585

GO CHELSEA!!!
Прибираш друштво од спротивен табор? :D расположено за пиво и кикири и добар фудбал :) (одиме на пица после тоа - кој ќе части ќе ја договориме пред натпревар за време на тензијата)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Прибираш друштво од спротивен табор? :D расположено за пиво и кикири и добар фудбал :) (одиме на пица после тоа - кој ќе части ќе ја договориме пред натпревар за време на тензијата)
Може да гледаме и во некој кафич, ќе го викниме и sasko1411, Holigan и ќе падне добар сеирманутд

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Тој шо ќе тепа ќе части:toe:

T

the Carpenter

Гостин
Нормално, Манчестер ќе си го јаде неизмиен на Стенфорд. Се друго (нерешено, друго нема логика) би било рамно на чудо.

Анчелоти, стариот добар кошмар на сенилниот Фергусон ќе им приреди таков пекол, што ќе си го оправдаат прекарот.

2:0 конечни, во најлош случај 2:1

:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom